Algemeen

Drax-bedenker over het recasten van de rol voor Marvel Studios

Moet een andere acteur het straks echt overnemen van Dave Bautista?

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Jim Starlin, de comicschrijver die Drax bedacht, vindt dat Dave Bautista het geweldig gedaan heeft als het personage. Tijdens een interview sprak hij ook over het opnieuw casten van het personage.

Toen James Gunn sprak met voormalig WWE-worstelaar Bautista, vertelde hij dat hij "voor hem moest vechten" om de rol te winnen, maar "dat gevecht was het honderd procent waard". Nu Gunn werkt aan de derde en voor hem laatste films over de Guardians of the Galaxy, is Bautista duidelijk: hij keert niet meer terug daarna.

Nieuwe Drax?
Bautista vond het goed geweest en stelde dat het op zijn leeftijd "moeilijker en moeilijker wordt om dat shirtloze-gedoe te doen". Hoewel hijzelf wil stoppen, hoopte hij dat het personage opnieuw gecast zou worden met een jongere acteur.

Jim Starlin prijst Bautista niet alleen voor de rol, maar hoopt ook dat iemand anders het over wil nemen.

"Ik kan mij heel erg voorstellen dat als je 54 wordt, je niet meer zomaar je shirt uit wil doen. Het Marvel-universum gaat maar door en ze hebben ontdekt dat ze met het kosmische gebeuren prima geld kunnen verdienen. Dus ze willen waarschijnlijk meer doen hiermee. Hopelijk komt er nog een Drax, iemand die hopelijk een beetje de komische timing heeft die Bautista."

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Ik zie het hercasten nog niet zo snel gebeuren in het MCU eigenlijk... Dat zou namelijk een reboot betekenen en dat lijkt me niet één van de plannen van Marvel nu. De enige optie is een solo-avontuur met een jonge Drax, maar daar lijkt het personage me ook niet populair genoeg voor eigenlijk.. Maar als serie... wie weet...

shellghost

Avatar

Hoe sneller hoe beter. Ze zouden eigenlijk Martyn Ford moeten casten als Drax. Maar dat hadden ze meteen moeten doen....

Coola

Avatar

Met het multiverse kunnen ze alle rollen recasten mocht het nodig zijn.

Ang3l

Avatar

Wat is dat geneuzel over Drax toch steeds?
Echt een sideline character, volledig inwisselbaar met andere krachtpatsers. Net als de acteur trouwens.

Jkorpor030

Avatar

Recasten is altijd slecht. Gewoon klaar met Drax of iets over een jeugdige Drax ofzo maar niet continueren met andere acteur

Lurking metafan

Avatar

Bruce Banner, de Hulk, werd 3 keer hercast.

Daarnaast hebben ze nu toegang tot het multiversum, mijn god, als de scriptschrijvers geen gebruik weten te maken van de creatieve vrijheid die dit met zich meebrengt, incl recasten van personages, dan zijn ze geen knip waard.

Sunspot

Avatar

Niet hercasten, laat het karakter doodgaan of vertrekken naar ergens ver, dan kan hij altijd nog even terugkeren voor de gein

Rich Art

Avatar

Lurking metafan "...Bruce Banner, de Hulk, werd 3 keer hercast."
De vertolking van Bana als de Hulk is geen onderdeel van het MCU, dus er vond slechts één keer een hercasting plaats. ;)

NumberOne

Avatar

En wat is er mis met Drax die een jack of t-shirt aan heeft, zou toch prima kunnen? Ik denk dat Bautista het voorbereiden voor de rol te veel werk vind worden en dat snap ik best.

Sunspot

Avatar

@NumberOne

En hij wilt ook serieuzere rollen

NieuwsFilm

meest populair