Drax-bedenker over het recasten van de rol voor Marvel Studios

Drax-bedenker over het recasten van de rol voor Marvel Studios

Moet een andere acteur het straks echt overnemen van Dave Bautista?

Jim Starlin, de comicschrijver die Drax bedacht, vindt dat Dave Bautista het geweldig gedaan heeft als het personage. Tijdens een interview sprak hij ook over het opnieuw casten van het personage.

Toen James Gunn sprak met voormalig WWE-worstelaar Bautista, vertelde hij dat hij "voor hem moest vechten" om de rol te winnen, maar "dat gevecht was het honderd procent waard". Nu Gunn werkt aan de derde en voor hem laatste films over de Guardians of the Galaxy, is Bautista duidelijk: hij keert niet meer terug daarna.

Nieuwe Drax?
Bautista vond het goed geweest en stelde dat het op zijn leeftijd "moeilijker en moeilijker wordt om dat shirtloze-gedoe te doen". Hoewel hijzelf wil stoppen, hoopte hij dat het personage opnieuw gecast zou worden met een jongere acteur.

Jim Starlin prijst Bautista niet alleen voor de rol, maar hoopt ook dat iemand anders het over wil nemen.

"Ik kan mij heel erg voorstellen dat als je 54 wordt, je niet meer zomaar je shirt uit wil doen. Het Marvel-universum gaat maar door en ze hebben ontdekt dat ze met het kosmische gebeuren prima geld kunnen verdienen. Dus ze willen waarschijnlijk meer doen hiermee. Hopelijk komt er nog een Drax, iemand die hopelijk een beetje de komische timing heeft die Bautista."

NieuwsFilm

meest populair