'Zack Snyder's Justice League' scoort extreem goed op HBO Max

'Zack Snyder's Justice League' scoort extreem goed op HBO Max

Het gerucht gaat dat 't de grootste release op HBO Max ooit is.

FlixPatrol verzamelt al tijden data over de kijkcijfers van verschillende streamingdiensten. Het zijn geen officieel bekendgemaakte cijfers, maar vaak schijnen ze wel redelijk accuraat te zijn. Zo meldt men nu dat Zack Snyder's Justice League de best bekeken film in 2021 op HBO Max is.

De top drie grootste filmreleases op HBO Max is nog best interessant. Allereerst staat Wonder Woman 1984 net in de top drie. Daarna staat The Contract op de tweede plaats, gevolgd door Zack Snyder's Justice League op nummer 1.

Zack Snyder's Justice League
Dat zijn uitzonderlijke cijfers, met name ook omdat HBO Max en Warner Bros. Pictures bijzonder stil zijn over de prestaties van Zack Snyder's Justice League op hun streamingdienst. Desalniettemin lijkt het er niet op dat de film een vervolg krijgt; Warner Bros. wil zich op nieuwe zaken richten met zijn DC-films.

Zack Snyder's Justice League werd gemaakt na een jarenlange campagne van fans van regisseur Zack Snyder voor de film.

Hij duurt maar liefst 4 uur en 2 minuten en vertelt het volledige verhaal van Justice League zoals Snyder dat ooit voor ogen had. De film eindigt met een grote cliffhanger, die we vermoedelijk nooit in film opgelost zullen zien worden.

NieuwsFilm

meest populair