Dwayne Johnson presenteert zijn superheld Krypto én Keanu Reeves

Dwayne Johnson presenteert zijn superheld Krypto én Keanu Reeves

En er zijn meer "superhelden" onthult.

Al tijden vragen superheldenfans zich af als welk personage Keanu Reeves te zien zal zijn in het Marvel Cinematic Universe. Wordt hij bijvoorbeeld Silver Surfer of Adam Warlock?

Of dit gaat gebeuren is niet bekend, maar nu is wel duidelijk dat hij te horen zal zijn in een animatiefilm gebaseerd op de strips van DC Comics.

Via een Insta-post van Dwayne Johnson wordt duidelijk dat Reeves een stem gaat inspreken in de animatiefilm DC League of Super-Pets. Welk figuurtje de John Wick-acteur inspreekt is nog niet bekend.

Teaser voor DC League of Super-Pets
Hieronder zie je de teaser die The Rock op zijn Instagram mocht zetten. We zien in de beelden de hond Krypto, de hond van Superman in de strips. Johnson zal zijn stem inspreken.

Een belangrijke andere stem komt van Kevin Hart (Jumanji: Welcome to The Jungle) als Ace the Bat-Hound. Andere namen die zich verbonden hebben aan de animatiefilm zijn Kate McKinnon (Ghostbusters), John Krasinski (A Quiet Place), Vanessa Bayer (SNL), Natasha Lyonne (Russian Doll), Diego Luna (Rogue One: A Star Wars Story). In mei 2022 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair