Actrice Gemma Chan over haar Marvel-rollen in 'Eternals' en 'Captain Marvel'

Actrice Gemma Chan over haar Marvel-rollen in 'Eternals' en 'Captain Marvel'

Gemma Chan speelde al een rol in Captain Marvel.

In het nog redelijk recente Captain Marvel was actrice Gemma Chan al te zien als het personage Minn-Erva met de blauwe huid. Het was geen enorme rol, maar ze kwam toch voldoende in actie. In Eternals keert de actrice terug, als een ander, groter personage.

In Eternals speelt Chan namelijk de rol van het centrale figuur Sersi en dat is een overduidelijk ander personage dan dat ze speelde in Captain Marvel. In een interview met Empire sprak de actrice kort over de situatie.

Andere film, ander personage
"Ik heb veel geluk dat ik zo snel na mijn eerste optreden weer in het MCU ben welkom geheten," vertelde ze aan Empire. "Ik voel me gelukkig omdat we veel cross-overs hadden in de crew tussen de twee films, dus er was continuïteit in die zin, maar het zijn totaal verschillende projecten, in totaal andere tijden, de personages zijn ook anders."

"We namen de film op alsof het een indie-film was, nagenoeg geheel op locatie met natuurlijk licht," voegde Chan toe. "Het is zo'n epische, ambitieuze film, waarin Zhao haar kenmerkende stijl en emotie laat zien."

Eternals staat gepland voor november 2021, waarin het personage Sersi een van de weinige Eternals is die echt geïnteresseerd in de mensheid. Ze leeft onder de mensen en werkt in een museum.



NieuwsFilm

meest populair