Celebrity

In ongenade gevallen Armie Hammer zit in verslavingskliniek

Na de nodige beschuldigingen heeft de acteur zich op laten nemen

door FilmTotaal om 12:29 in Celebrity
Armie Hammer kwam de laatste paar maanden vaak negatief in het nieuws i.v.m. choquerende berichten. De acteur had getekend voor de nodige rollen in verschillende films, maar verloor deze allemaal. Nu heeft hij zelfs hulp nodig.

De Call Me By Your Name-acteur heeft zich namelijk bij een kliniek in Orlando op laten nemen om te werken aan zijn problemen met drugs, alcohol en seks. De 34-jarige Hammer werd door zijn vrouw en twee kinderen afgezet bij een vliegveld, wat volgens omstanders niet gemakkelijk voor hem was.

Lastig
Zo zegt een bron die goed bevriend met de acteur is: ''Mensen denken dat Armie altijd een leven vol privileges heeft gehad en daardoor geen problemen zou hebben. Maar dat is niet zo. In luxe opgroeien betekent niet dat je geen problemen hebt.''

''Hij is echter vastberaden om nu hard aan zijn gezondheid te werken, zodat hij ook voogdij over zijn kinderen krijgt. Het feit dat hij zijn fouten erkent en die goed wil maken, is een eerste stap in de goede richting''.

Scheiding
Chambers vroeg in juli 2020 de scheiding van Hammer aan, een aantal maanden voordat de acteur onder vuur kwam te liggen nadat diverse vrouwen hem ervan beschuldigden hen seksueel misbruikt te hebben. Tot op heden ontkent hij zich daar schuldig aan gemaakt te hebben.

Het niet vooralsnog duidelijk hoelang Hammer in de kliniek blijft.

NieuwsFilm

meest populair