Celebrity

Geraldine Kemper geniet in evakostuum van de zon

Ze doet een dip in het Amsterdamse water.

door FilmTotaal om 17:20 in Celebrity
Het is al heel wat dagen heerlijk weer. Iedereen geniet van de zon, of dat nou op een terras of lekker in het water is. Zo dus ook Geraldine Kemper, die besloot op bijzondere wijze het lekkere weer te vieren.

Geraldine Kemper, de 31-jarige presentatrice van onder meer een hele rits BNNVARA-programma's en tegenwoordig een van de presentatoren van Big Brother, laat zien dat ze afkoelde door in haar blootje het water in te springen.

Mep meppp
Op een kiekje dat Geraldine op haar Instagram plaatste, zette ze: "mep meppp". We zien dat ze zich lachend aan een trapje aan de kade vasthoudt en net uit het water lijkt te komen.

Het moge duidelijk zijn dat Geraldine goed weet hoe ze de aandacht vast moet houden, want ze plaatst geregeld dit soort kiekjes op haar Instagram.

Ze zette natuurlijk al de toon toen ze ooit meedeed aan het programma 'sterretje gezocht' van BNN, waarbij ze in een afvalrace moest strijden om presentatrice te worden. Ze trok vooral de aandacht door in bikini op de lopende band te verschijnen.

Check hier op Instagram de foto van Geraldine Kemper in het water!


NieuwsFilm

meest populair