Algemeen

'Dungeons & Dragons'-foto's onthullen zwaarden en een kasteel

De eerste beelden vanaf de set van Dungeons & Dragons stromen binnen.

door Jim Pedd om 08:26 in Algemeen
De opnames van Dungeons & Dragons zijn eindelijk van start. Dat betekent ook dat we de eerste beelden vanaf de set krijgen.

Vandaag zijn er foto's gelekt van de set bij Alnwick Castle in het Verenigd Koninkrijk. Leuk feitje: niet ver daar vandaan bevinden Harrison Ford en de productie van Indiana Jones 5 zich, waarmee het hele gebied dus perfect is voor mensen die graag foto's knippen van filmsets.

Setfoto's van Dungeons & Dragons
Er verschenen verschillende foto's van de opnames van Dungeons & Dragons. Ze geven bepaald niet veel weg. Zo zien we geen hoofdpersoon, maar wel een getatoeëerde en gewapende kale man die er behoorlijk gevaarlijk en middeleeuws uitziet.Ook zien we dat het kasteel waar de opnames plaatsvinden wat opgedoft is. Een vraag van een fan-twitter-account is of het gaat om symbolen van Amaunator. Wie weet...In Dungeons & Dragons weet een groep bandieten uit de gevangenis te ontsnappen. Ze gaan op een queeste om wraak te nemen op de persoon die hen verraden heeft tijdens een gevaarlijke missie.

In 2023 draait de film in de bioscoop.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Oke hier kijk ik best wel naar uit Smiley face

Civilian Supreme

Avatar

Ik ken alleen die tekenfilm van vroeger en dat was toen een leuke serie. Wist niet eens dat er spellen van waren en vond het de laatste keer met die b films al jammer dat ze de verhaallijn van de serie niet volgden. Zullen ze nu wel weer niet doen.

John_Mor

Avatar

^ ???? het is gebaseerd op een bordspel...

RogueWon

Avatar

^ ???? Dat zegt Civilian Supreme toch ook.

Master Of Films

Avatar

> ???? er zijn zelfs Dungeons & Dragons comics.
< ???? sterker nog er zijn Rick and Morty vs. Dungeons & Dragons comics.

John_Mor

Avatar

Hij wist niet dat er spellen van waren. En die vraagtekens heb iik niet eens in mijn post gezet... Enfin, misschien moeten ze de Dragonlance serie er eens bijnemen.

Perrysh

Avatar

Het is ook geen bordspel. Om D&D te spelen heb je dobbelstenen, pen, papier en een goede fantasie nodig. Daar hoeft geen bord aan te pas te komen.

Civilian Supreme

Avatar

Ik wist niet eens dat er geen bordspel van was????

NieuwsFilm

meest populair