Krijgt Thor een vijfde Marvel-film?

Krijgt Thor een vijfde Marvel-film?

Taika Waititi vindt dat alles mogelijk is.

De opnames van Thor: Love and Thunder werden vrij recent afgerond. Nu werkt regisseur Taika Waititi hard aan het afmaken van de avonturenfilm en maakt hij zich daar vooral druk over.

Hoewel Waititi niet echt wil denken over de toekomst, lijkt een vijfde deel er misschien wel in te zitten. Met wat geluk tenminste, want voor nu ziet het ernaar uit dat Waititi al zijn energie in de vierde Thor-film heeft gestoken.

Vijfde Thor-film
Tijdens een interview met de Sydney Morning Herald zei Waititi over die vijfde film: "Wie weet?" Vervolgens ging hij door met een kleine uitleg over de vierde film (en zijn tweede Thor-film):

"Wie weet of we er hierna nog een maken. Maar het voelt voor mij heel erg alsof we alles hebben gegeven voor deze film, elk idee en elk afzonderlijk belachelijk concept of grapje of stunt of personage. Ik zou er niet tevredener mee kunnen zijn."

Daarmee matcht Waititi eerdere opmerkingen die hij maakte, toen hij het zijn "gestoordste" film tot nu toe noemde. Dat belooft wat voor de film die in mei 2022 in de bioscoop moet draaien.

In Thor: Love and Thunder krijgt Jane Foster ook superkrachten en dat is de hoogste tijd, want Thor moet het samen met Valkyrie opnemen tegen Gorr the God Butcher.

NieuwsFilm

meest populair