Algemeen

Krijgt Thor een vijfde Marvel-film?

Taika Waititi vindt dat alles mogelijk is.

door Jim Pedd om 09:22 in Algemeen
De opnames van Thor: Love and Thunder werden vrij recent afgerond. Nu werkt regisseur Taika Waititi hard aan het afmaken van de avonturenfilm en maakt hij zich daar vooral druk over.

Hoewel Waititi niet echt wil denken over de toekomst, lijkt een vijfde deel er misschien wel in te zitten. Met wat geluk tenminste, want voor nu ziet het ernaar uit dat Waititi al zijn energie in de vierde Thor-film heeft gestoken.

Vijfde Thor-film
Tijdens een interview met de Sydney Morning Herald zei Waititi over die vijfde film: "Wie weet?" Vervolgens ging hij door met een kleine uitleg over de vierde film (en zijn tweede Thor-film):

"Wie weet of we er hierna nog een maken. Maar het voelt voor mij heel erg alsof we alles hebben gegeven voor deze film, elk idee en elk afzonderlijk belachelijk concept of grapje of stunt of personage. Ik zou er niet tevredener mee kunnen zijn."

Daarmee matcht Waititi eerdere opmerkingen die hij maakte, toen hij het zijn "gestoordste" film tot nu toe noemde. Dat belooft wat voor de film die in mei 2022 in de bioscoop moet draaien.

In Thor: Love and Thunder krijgt Jane Foster ook superkrachten en dat is de hoogste tijd, want Thor moet het samen met Valkyrie opnemen tegen Gorr the God Butcher.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

'Tijdens een interview met de Sydney Morning Herald'

Zijn er meer mensen die hier 'Snyder Morning Herald' hebben gelezen?


baron nostalgia

Avatar

Eerst maar eens kijken hoe het met de vierde verloopt

RogueWon

Avatar

Haha Robbeproost Smiley face

Master Of Films

Avatar

Van Sjakie naar Robbeproost. Ik zie een vooruitgang in de broederschap Smiley face Smiley face

Zembo

Avatar

@robbepost

Hoe zei Red het in shawshenk Redemption ook alweer? If you spend enough time you get institutionalized. In jouw geval snydernalized.

Random persoon

Avatar

Waarom moet er nou weer gepraat worden over een 5e deel, de 4e is nog niet eens uit

Robbepost

Avatar

RogueWon en ik gaan samen naar Justice League 2-3-4 (2e Snyder DCEU trilogie) en delen dan de popcorn.

Inderdaad Zembo dit begint wel een syndroompje te worden.

Jkorpor030

Avatar

Als je naar comics enzo kijkt is Thor een van de sterkste maar binnen MCU valt dat dan weer wat tegen. Met het geweld dat de Eternals gaan laten zien komt Thor toch wat slapjes over. Ben dan ook benieuwd of Thor nog past in de almaar sterker wordende superhelden

NieuwsFilm

meest populair