Dolle trailer voor actiekomedie 'Free Guy' met Ryan Reynolds

Aankomende zomer in de bioscoop!

"Ik heet Guy" is het eerste dat het personage van Ryan Reynolds (Deadpool] zegt in de nieuwe trailer voor de actiekomedie Free Guy die toch iets wegheeft van de game Fortnite en de animatiefilm Wreck-It Ralph. Guy is een gamepersonage dat dat zelf niet weet.

De actiekomedie van 20th Century Studios moest verleden jaar al verschijnen, maar staat nu gepland voor augustus dit jaar.

Naast grappenmaker Reynolds zijn er ook rollen voor Jodie Comer (Star Wars: The Rise of Skywalker), Joe Keery (Stranger Things), Lil Rel Howery (Get Out), Utkarsh Ambudkar (Mulan), Camille Kostek (I Feel Pretty) en Taika Waititi (Thor: Ragnarok). De laatste zagen we met Reynolds al kort in Green Lantern. Verwacht de voor de hand liggende grappen.

Nieuwe trailer Free Guy
Hieronder zie je de nieuwe trailer voor de film van Shawn Levy, bekend van films als Real Steel en Night at the Museum. Free Guy verschijnt op 11 augustus in de Nederlandse bioscopen.



In Free Guy volgt bankmedewerker Guy elke dag dezelfde routine. Hij wordt wakker, gaat naar zijn werk, overleeft een bankoverval, en doet nog wat dingen voordat hij naar bed gaat. Maar dat verandert: hij vindt een bril, een bijzondere. Als hij deze opzet ziet Guy onder meer de kaart van de stad waarin hij leeft. Jazeker, Guy ontdekt dat hij in game zit.

NieuwsFilm

meest populair