Celebrity

Yolanthe Cabau en haar mooie zus gooien hun rondingen in de strijd

Deze strakke sportpakjes staan de dames goed.

door FilmTotaal om 07:32 in Celebrity
Zal Yolanthe Cabau na de Netflix-romkom Just Say Yes met onder meer ook Jim Bakkum en Noortje Herlaar nog te zien zijn in een film of een serie? Het is voorlopig nog gissen.

Eerder liet Yolanthe weten dat ze zeker meer wil gaan acteren en dat er ook al een aantal projecten gepland staan. Op dit moment heeft ze echter nog niet laten weten in wat voor een project dat zal zijn. Naast de nodige romkoms duikt Yolanthe ook regelmatig op in Nederlandse tv-series.

Samen met haar zus in sportpakjes
Op een nieuwe foto op Insta zien we Yolanthe met haar even zo mooie zus Rebecca op een boot en ze dragen allebei een strak sport-outfitje die strak om hun gevormde lichamen zit gegoten. Fraai ook zo met die zonnebrillen!

"Yess mijn sportpakjes zijn er!! Ik heb ze in 4 verschillende kleurtjes gemaakt en in een heerlijk stofje," aldus Yo bij de foto met haar zus. Uiteraard is die een zeer commerciële boodschap, want ze slijt ze maar al te graag aan je.


De 35 jarige Yolanthe Cabau in strak sportpakje en met haar zus zien? Check de foto dan via de link op haar Instagram-pagina's.


NieuwsFilm

meest populair