Video

Eerste trailer voor 'tick, tick...BOOM!' van Netflix

Met onder meer Andrew Garfield.

door Bram de Groot om 09:28 in Video
Ondanks dat we deze week iedere dag Geeked Week hebben, zet Netflix tussendoor ook andere trailers online. Zo verscheen de eerste trailer voor de film tick, tick...BOOM! met onder meer Andrew Garfield.

De regie van de musicalfilm ligt in handen van Pulitzer Prize en Tony Award-winnaar Lin-Manuel Miranda en zijn tick, tick...BOOM! is een bewerking van de autobiografische musical van Jonathan Larson, die als maker van Rent een revolutie teweegbracht in de theaterwereld.

Eerste trailer tick, tick...BOOM!
Netflix zette dus de eerste trailer online en daarin zie je niet alleen Garfield. Er zijn ook rollen voor onder meer Vanessa Hudgens, Bradley Whitford, Alexandra Shipp en Judith Light. Dit najaar verschijnt de film op Netflix.tick, tick...BOOM! met Andrew Garfield
tick, tick...BOOM! volgt Jon een jonge theatercomponist (Garfield) die in 1990 aan een tafel in New York City wacht terwijl hij schrijft aan wat hij hoopt dat het de volgende grote Amerikaanse musical zal worden. Terwijl de klok doortikt, staat Jon op een kruispunt in zijn leven en staat hij voor de vraag waar iedereen rekening mee moet houden: wat moeten we doen met de tijd die we hebben?

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair