Algemeen

Mooie en stoere ninja's op posters 'Snake Eyes: G.I. Joe Origins'

Krachtige mannen en vrouwen in de derde GI Joe-film.

door Bram de Groot om 14:08 in Algemeen
Alweer een paar weken geleden zagen we de eerste trailer voor de derde live action G.I. Joe-film Snake Eyes: G.I. Joe Origins die volgende maand op het witte doek moet debuteren. Hieronder krijgen we een blik op de belangrijkste personages.

In de solofilm wordt uiteraard de meeste aandacht besteed aan het personage Snake Eyes van Henry Golding (Crazy Rich Asians, The Gentlemen). Hij is een eenzame vechter die wordt getraind door een oude Japanse ninja-clan genaamd de Arashikage.

Zijn loyaliteit wordt op de proef gesteld wanneer geheimen uit zijn verleden worden onthuld en dat stuurt hem op een pad dat hem de held maakt die bekend staat als "Snake Eyes".

Posters van stoere personages
Hieronder zie je uiteraard een poster van Snake Eyes, maar ook van Andrew Koji als Tommy / Storm Shadow, Úrsula Corberó als The Baroness, Samara Weaving als Scarlett, Haruka Abe als Akiko, Takehiro Hira als Kenta, Iko Uwais als Hard Master en Peter Mensah als Blind Master.
Vanaf 22 juli moet de actiefilm van Robert Schwentke ((RED, R.I.P.D.) in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Fast 10 rings meets Mortal Kombat.

RogueWon

Avatar

Die Scarlett lijkt op een kruising tussen Scarlett Johansson en Margot Robbie.

Secret1994goesFilm

Avatar

Zie er toch maar B-film kwaliteit uit qua posters, niet?
Teaser is iets beter.

NieuwsFilm

meest populair