Chris Pratt razend enthousiast over cross-over 'Jurassic World' met 'Fast & Furious'

Chris Pratt razend enthousiast over cross-over 'Jurassic World' met 'Fast & Furious'

De ultieme culminatie van Universal's paradepaardjes...

We berichtten eerder al over het mogelijk samenbrengen van de Fast & Furious-saga met de Jurassic World-reeks en één belangrijke sterspeler is zo goed als zeker aan boord, namelijk Chris Pratt.

Zowel de franchise rondom dinosauriërs alsmede de franchise over straatraces/overvallen/spionage/terrorismebestrijding zijn de grootste cashcows voor studio Universal met een inmiddels gezamenlijke box-office van bijna $20 miljard dollar.

Daar moeten we dan de recette van het aankomende Fast & Furious 9 en Jurassic World: Dominion nog bij optellen en die zullen ongetwijfeld niet tegen gaan vallen.

Hoofdrolspeelster Michelle Rodriguez deelde een tijdje terug haar gedachten om de twee series met elkaar te verbinden en nu lijkt ook Pratt hier helemaal voor open te staan.

Ach, waarom ook niet?
In een interview met CINEMABLEND, ter promotie van The Tomorrow War, zei de acteur het volgende: "Ja! Laten we dat doen! Het klinkt waanzinnig en wordt hoe dan ook ziek! Want... als er één ding is waar een dino niet mee moet f*cken, is het familie. Dus als het publiek dat wil zien, I'm in"!

Het concept is natuurlijk te belachelijk voor woorden, maar aan de andere kant, zeg nou zelf: Zou jij er niet voor gaan zitten met een bak popcorn om te zien hoe Vin Diesel de tanden uit de bek van een T-Rex slaat?

NieuwsFilm

meest populair