Algemeen

'Saw'- en 'Conjuring'-makers komen met nieuwe horrorfranchise: 'The LaLaurie Mansion'

Darren Lynn Bousman (Spiral) gaat het eerste deel regisseren.

door Jan-Peter Rook om 17:02 in Algemeen
Wat wordt de volgende grote horrorfranchise? Nu Saw weer tot leven is gewekt in de vorm van Spiral en er weer een nieuwe Conjuring-film aan komt, kun je je afvragen: wat komt hierna? Misschien weten we het antwoord wel.

Chad Hayes en Carey W. Hayes, die The Conjuring en The Conjuring 2 schreven, slaan de handen ineen met Darren Lynn Bousman, regisseur van meerdere Saw-films waaronder ook Spiral.

Nieuwe horrorfranchise
Het drietal gaat aan de slag met een nieuwe horrorfranchise die zich richt op de beruchte LaLaurie Mansion in New Orleans. De gebroeders Hayes schreven al het script van de eerste film - dit deden zij binnenin het daadwerkelijke spookhuis - en nu blijkt dat Bousman die film zal gaan regisseren.

De LaLaurie Mansion in New Orleans was ooit van Delphine LaLaurie, die erom bekendstond dat ze meerdere van haar slaven heeft gemarteld en vermoord. Haar misdaden werden ontdekt toen het huis in brand vloog, maar ze werd nooit gestraft omdat ze de stad uit vluchtte.

Sindsdien is de legende rondom het huis alleen maar groter geworden. Het verhaal is een totaal eigen leven gaan leiden en werd ook onderdeel van de populaire tv-serie American Horror Story: Coven, waarin Kathy Bates de rol van LaLaurie speelde.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Borring

Jeroenevertp

Avatar

Of SAW weer tot leven gewekt is is nog maar zéér de vraag.
"Spiral" is waanzinnig slecht, en oersaai

Gigan72

Avatar

Weer geesten pffff 99% van geesten films zijn saai.

MovieWanker

Avatar

Als ze politiek correct blijven met een hoog woke en BLM gehalte en een paar transgenders met tig complexen d'r in flikkeren kan dit zomaar eens een héél interessante film worden!

NieuwsFilm

meest populair