Gerucht: Jake Gyllenhaal krijgt de hoofdrol in 'Salem's Lot'

Gerucht: Jake Gyllenhaal krijgt de hoofdrol in 'Salem's Lot'

De remake van Salem's Lot komt eraan!

Er wordt druk gewerkt aan een nieuwe verfilming van een van de meest populaire boeken van schrijver Stephen King: Salem's Lot. Het boek wordt verfilmd door New Line, en nu gaat het verhaal dat acteur Jake Gyllenhaal de hoofdrol aangeboden heeft gekregen.

Dat meldt The Illuminerdi vandaag op basis van zijn anonieme bronnen. Gyllenhaal zou dan de rol van schrijver en in de boeken vampierjager Ben Mears spelen. In de film zou ook mogelijk Christoph Waltz een rol krijgen, die de voornaamste keuze van de studio zou zijn voor de rol van Richard Straker.

Salem's Lot
De film wordt geregisseerd door schrijver Gary Dauberman. Die tekende eerder al om de film ook te schrijven. De producenten zijn onder meer James Wan en Roy Lee, evenals Mark Wolper.

Salem's Lot is het verhaal van een schrijver genaamd Ben Mears. Hij keert terug naar zijn thuisstadje Jerusalem's Lot, waar hij zich aangetrokken voelt tot een oud huis dat hem als kind traumatiseerde.

The Marsten House is een kwaadaardige plek die kwaadaardige mensen aantrekt. Helaas voor Ben en de rest van het stadje zijn het de machtige vampier Kurt Barlow en de schurkachtige Richard Straker die aangetrokken worden.

NieuwsFilm

meest populair