'Star Wars' brengt 'Rogue One'-sterren terug op Disney+

'Star Wars' brengt 'Rogue One'-sterren terug op Disney+

Disney+-serie Cassian Andor wordt nog tof!

In Rogue One: A Star Wars Story speelde acteur Ben Mendelsohn de grote schurk, Orson Krennic genaamd. Een opvallende rol, die hij behoorlijk knap speelde. En hij maakte indruk, want het gerucht gaat dat hij terugkeert.

In Rogue One speelde Mendelsohn de rol van Orson Krennic, lid van het Keizerrijk, die de constructie van de eerste Death Star leidde. En nu gaat het verhaal dat Mendelsohn terugkeert in de rol, om nog eens lekker kwaadaardig te doen.

Een terugkeer
Mendelsohn zou volgens de site The Direct weer in de huid van Krennec kruipen. Ditmaal niet in een film, maar in de serie rond Cassian Andor voor Disney+ waar op dit moment druk aan gewerkt wordt.

Helaas weten we verder vrij weinig over de terugkeer van de schurk, maar gezien de prominente rol die hij had in de film en het Keizerrijk, zou dat niet eens zo heel gek zijn.

De serie Andor vertelt het oorsprongsverhaal van Cassian Andor en zoomt met name in op de wijze waarop hij actief werd voor de Rebellen en hoe hij een invloedrijke spion van de groepering werd.

NieuwsFilm

meest populair