Celebrity

Vader Meghan Markle smeekt zijn beroemde dochter om vergiffenis

Thomas Markle hoopt ooit herenigd te worden met zijn dochter.

door FilmTotaal om 10:30 in Celebrity
B]Thomas Markle, de vader van Meghan Markle, hoopt dat zijn dochter hem ooit kan vergeven. De twee hebben al jaren geen contact meer met elkaar en Thomas ziet dat graag veranderen. Dat zei hij in zijn interview met 60 Minutes.[/b]

De 76-jarige Thomas Markle, die net als zijn dochter actief is geweest in Hollywood, heeft al sinds Meghans huwelijk met de Britse prins Harry drie jaar geleden geen contact meer met haar. En dat moet nodig veranderen, meent hij, zeker nu zijn tweede kleinkind Lili is geboren.

"Het zou me erg teleurstellen als ik mijn kleindochter nooit in mijn handen vast zou mogen houden", vertelt hij in het televisieprogramma, dat aankomende zondag wordt uitgezonden.

In het interview vertelt hij: "Ik heb fouten gemaakt en daar heb ik al honderd keer mijn excuses voor aangeboden".

Thomas snapt eigenlijk ook nog altijd niet waar het nou precies mis is gegaan tussen Meghan en hem. Hij meent dat de twee altijd een prima band hadden met elkaar. "Ik heb niet iets vreselijks gedaan", meent hij zelf.

Daar denkt Meghan echter alleen duidelijk anders over. Zij is helemaal klaar met haar vader sinds hij in 2018 een aantal paparazzi foto's in scène liet zetten voor een torenhoog geldbedrag en daar vervolgens keihard over loog.

Later heeft Samantha Markle, de halfzus van Meghan, overigens wel toegegeven dat dit plan uit haar koker kwam.

NieuwsFilm

meest populair