Gaat ook de 'Predator'-reboot de bioscoop compleet overslaan?

Gaat ook de 'Predator'-reboot de bioscoop compleet overslaan?

Het volgende slachtoffer van Direct-To-Streaming...

Heuglijk nieuws voor Predator liefhebbers toen ze vorig jaar hoorden dat er een vijfde film in de franchise in de maak was, geregisseerd door Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane).

Echter kunnen er nóg meer verrassingen voor fans in petto zijn, want de site 'AvP Galaxy' beweert dat de film rechtstreeks naar streamingdienst ZULU gaat.

Dit zou te maken hebben met een juridisch geschil over de distributierechten die nu gewonnen lijkt te zijn door HULU. Aangezien de productie zich in een vroeg stadium bevindt, kan er nog van alles gebeuren, maar een Predator niet op het grote scherm zien zou voor velen toch best een teleurstelling zijn.

Skulls
Destijds was Trachtenberg bezig met het ontwikkelen van een project dat bekend stond als "Skulls" om de aandacht af te leiden toen al vrij snel bekend werd dat het om een Predator 5 ging.

De laatste film in de franchise, The Predator uit 2018, was bedoeld om de belangstelling voor de iconische sci-fi-serie weer nieuw leven in te blazen, maar deze kreeg bar slechte kritieken en vulde de bioscoopkassa's matig.

NieuwsFilm

meest populair