Renny Harlin wil nog altijd graag 'The Long Kiss Goodnight 2' maken

Renny Harlin wil nog altijd graag 'The Long Kiss Goodnight 2' maken

En 25 jaar later zou een mooie timing zijn...

Wie kent cultklassieker The Long Kiss Goodnight nog? De spionagefilm over een huurmoordenares (Geena Davis) met geheugenverlies was in 1996 een lekkere actieknaller.

Regisseur Renny Harlin heeft in zijn carrière al een behoorlijk aantal vervolgfilms gemaakt, dankzij titels als Die Hard 2 en A Nightmare On Elm Street 4.

Echter wil hij dolgraag een sequel produceren op een origineel dat hij zelf gemaakt heeft. Tegenover COMICBOOK zegt Harlin: "Zowel ik als Samuel L. Jackson hebben het gevoel dat er veel meer te vertellen en nog veel meer te ontdekken valt, vooral met 'zijn' detective".

Hij heeft in bijna 200 films gespeeld en zegt altijd dat dit één van zijn lievelings is. Dus als we de fans zo ver krijgen om een bericht te schrijven naar Warner Bros. en New Line Cinema om een tweede deel te eisen, ik heb de verhaallijn klaarliggen.".

Vroege versies van het script
Ook heeft Samuel L. Jackson in het verleden al aangegeven dat Mitch Hennessey in zijn Top-3 van favoriete gespeelde personages staat. En dan te bedenken dat het personage de film eigenlijk helemaal niet zou overleven...

NieuwsFilm

meest populair