3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Shutter Island (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, e.a.
Massachusetts, 1954. Politieagent Teddy Daniels, die wordt geplaagd met verontrustende visioenen, en zijn nieuwe partner Chuck Aule vertrekken samen naar een afgelegen eiland waar een psychiatrisch ziekenhuis voor criminelen op is gevestigd. Daar onderzoeken de twee de zaak van een verdwenen patiënte. Aangenomen wordt dat zij zich heeft verstopt op het eiland. Een web van intriges en misleiding bemoeilijkt het onderzoek echter al snel.

Coming to America (1988)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Landis | Cast: Eddie Murphy, James Earl Jones, Arsenio Hall, e.a.
De ouders van Akeem, de kroonprins van Zamunda, hebben een prinses voor hun zoon uitgezocht om mee te trouwen. Maar Akeem zit helemaal niet op haar te wachten en vertrekt in plaats daarvan samen met zijn goede vriend Semmi naar New York. Daar hoopt hij wel de ware te vinden. Akeem vermomt zich als iemand anders om zo iemand te vinden die valt op zijn persoonlijkheid, en niet op zijn geld.

Army of the Dead (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Dave Bautista, Ella Purnell, Matthias Schweighöfer, e.a.
Na het uitbreken van een zombieplaag werd Las Vegas hermetisch met een muur afgesloten om de levende doden daar gevangen te kunnen houden. Een groep huurlingen wordt door de steenrijke eigenaar van een casino gevraagd om de achtergebleven inhoud van een kluis terug te halen. In de gokstad komt de groep oog in oog te staan met vele zombies, waarvan er een paar blijken te zijn geëvolueerd tot sterke en slimme alpha-zombies.


Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair