Algemeen

Amber Heard is helemaal klaar voor 'Aquaman 2'

Amber Heard wil weer in zee met Jason Momoa.

door Bram de Groot om 15:17 in Algemeen
In 2017 zagen we actrice Amber Heard voor het eerst als het personage Mera in het DC Extended Universe. Dat is in het verguisde Justice League. Het oogappeltje van Jason Momoa's Arthur Curry keerde vervolgens logischerwijs terug in Aquaman uit 2018.

Eerder dit jaar zagen we opnieuw meer van Mera in de beter geachte versie van Justice League, de welbekende director's cut Zack Snyder's Justice League. Eind volgend jaar zien we haar opnieuw in haar superheldenpakje.

Amber Heard klaar voor The Lost Kingdom
Via Instagram laat Heard weten helemaal klaar te zijn voor Aquaman and the Lost Kingdom van regisseur James Wan (Saw, Fast & Furious 7). "Klaar om hiernaar terug te keren #aquaman2 #fbf." schrijft Heard bij een oudere foto met Momoa.

Aquaman and the Lost Kingdom staat gepland voor 15 december 2022 en dat is op dezelfde dag als Avatar 2 moet verschijnen. Of de clash tussen deze twee blockbusters er echt gaat komen, valt te betwijfelen. Maar wie weet!21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Popcultuurfreak

Avatar

Ik vraag mij af of de film zal lijden onder de backlash van de rechtzaken.

milo007

Avatar

^mij scheelt het in ieder geval niet. Zal gwn gn kijken voor Jason of wan. En omdat de eerste tegen de verwachtingen in een leuke blockbuster was.

Gigan72

Avatar

Amber is beetje een bitch maar wel een lekkere bitch die er veel beter uit ziet als Brie de heks Larson.

RogueWon

Avatar

En wij zijn klaar met haar

Spider-fan

Avatar

Iedereen kiest partij voor Depp en tegen Heard. Is ze dan echt zo'n vervelend persoon?
Ik verdiep me echt totaal niet in de privélevens van sterren en vind het ook irrelevant voor de films. Maar als je tegen Heard zegt dat je benieuwd bent naar haar rol in The Stand (ze speelt Nadine Cross) dan krijg je allemaal Depp fans op je dak.
Jammer genoeg is The Stand hier nog altijd niet te zien, tenzij je een abonnement neemt op Amazon en daarna met een creditcard ook nog eens een abonnement op Starz. Is me allemaal te duur en technisch geven de apps ook nog problemen. En het schijnt ook niet zo'n geweldige remake te zijn, al wil ik het als King-fan toch nog wel zien.

RogueWon

Avatar

Al die drama rond Depp en Heard boeit me niet. Ik ben gewoon tegen Heard als Mera, hetzelfde geldt voor Gal Gadot als Wonder Woman.

Spider-fan

Avatar

Ik heb nooit problemen met haar gehad. Ik ken haar vanaf All the Boys love Mandy Lane, wat toen een redelijk opvallende horrorfilm was. Ze deed daarna nog wat andere horrorfilms, zoals de (wat teleurstellende) terugkeer van John Carpenter met The Ward, de remakes van The Stepfather en And Soon the Darkness, en Zombieland. Ze is nooit onsympathiek op me over gekomen en ze was zelf onder de indruk dat ze een personage van Stephen King mocht vertolken. Ook in Aquaman vind ik haar rol leuk.

GreenHornet

Avatar

Zij heeft wel ervaring met mannen in elkaar meppen.

Spider-fan

Avatar

Wat ik niet snap is dat de uitspraak van de rechter is dat Depp Heard mishandelde, terwijl alle liefhebbers van Depp het omkeren. Oké, dan is je favoriete acteur iemand die zijn vrouw heeft mishandeld. Dat is niet leuk, maar waarom zegt men dan dat het andersom is?
Depp heeft een geschiedenis van geweld, drugs en alcoholmisbruik nog voor hij met Heard getrouwd was.

Bigds9fan

Avatar

@Spider-fan

Of Depp een historie van mishandeling heeft weet ik niet maar wel dat een probleem heeft met drugs.

En mensen die drinken kunnen als ze dronken zijn HEEL anders worden dus het KAN dat hij losse handjes heeft.

Maar ik ben er 100% van overtuigd dat wanneer hij Amber gestaan zou hebben zij hem meteen van repliek zou dienen en hem compleet in de *** meppen.

Dus ik vermoed dat hij Amber niet heeft aangeraakt.

Maar dat Amber een kreng is dat was eigenlijk al duidelijk door haar interview in Top Gear.

Maar ik denk dat de meeste mensen het niet bijzonder veel kan schelen.

Spider-fan

Avatar

Hier staat wat over de geschiedenis met geweld door Depp, o.a. een gevecht met een eerdere vriendin, Kate Moss:

http://www.kyrackramer.com/2020/07/01/johnny-depps-history-of-violence/#:~:text=A%20couple%20of%20years%20ago,manager%20on%20a%20film%20set.

Ik heb dat interview met Top Gear niet gezien, wat zei Heard daarin?
Het lijkt me als een rechter oordeelt in een zaak dat dat niet zomaar gebeurt. Dan is er echt wel onderzoek gedaan naar de feiten. Een probleem is natuurlijk dat zoiets weer moeilijk te onderzoeken valt als er geen andere getuigen zijn dan de direct betrokkenen.

Een feit is overigens dat hoewel een vrouw ook een man kan mishandelen, dit naar mijn idee minder vaak gebeurt. Dan moet de vrouw echt groter en sterker zijn dan die man, anders is de man eigenlijk altijd sterker en kan zich makkelijk verdedigen tegen aanvallen.

Master Of Films

Avatar

Gigan72 "Amber is beetje een bitch maar wel een lekkere bitch die er veel beter uit ziet als Brie de heks Larson."
Eens met mijn gardasj. Met het uiterlijk & uitstraling gaat wint Amber Turd met gemak van Brie aan een Miss Hollywood verkiezing.

RogueWon "Al die drama rond Depp en Heard boeit me niet. Ik ben gewoon tegen Heard als Mera, hetzelfde geldt voor Gal Gadot als Wonder Woman."
Omdat ze zuigen als actrices. Neem ik aan.

Want anders ben ik bang dat je voor vrouwenhater moet gaan uitmaken. Smiley face [Alsof het niet mogen van Brie Larson de exclusiviteit bezit van vrouwenhaat. Tja, nuance ver te zoeken is op deze website]

Gigan72

Avatar

@mof
Wat denk je van een lekkere bitchfight tussen Amber en Brie.
Ik denk dat Amber alle hoeken van hollywood laat zien aan BrieSmiley face

Master Of Films

Avatar

Gigan72 "Wat denk je van een lekkere bitchfight tussen Amber en Brie."
Ik zeg doen!!
Moet mij denken aan de film Chick Fight uit 2020. Was helaas geen beste film. Kan wel een reboot/remake gebruiken. Als Amber en Brie maar de hoofdrollen pakken zodat beide in de ring belanden.
Is toch veel leuker om daar naar te kijken ipv Nederlandse elftal op deze huidige E.K.

Artificialis

Avatar

De #MeToo beweging heeft het goed voor elkaar hoor. Je vraagt een echtscheiding aan, beschuldigt je ex van mishandeling, laat een blauwe plek zien, staat een paar uur later lachend zonder zwellingen met vriendinnen op de foto. En ook al verschijnen er later video- en audiofragmenten waaruit blijkt dat je hebt gelogen en nota bene zelf gewelddadig bezig ben geweest, als vrouw heb je de situatie al naar jou hand gezet. Geen Jack Sparrow en Gellert Grindelwald meer voor Johnny Depp. Maar Amber 'liegbeest' Heard kan wel lekker met Mera verder.

Wat een vreselijk onrecht, wat een verschrikkelijk wijf en wat een duidelijk signaal dat #MeToo zonder consequenties kan worden misbruikt om je ex zwart te maken, zijn carrière en reputatie te beschadigen en zelf overal straffeloos mee kunt wegkomen.

Spider-fan

Avatar

Hier staat zelfs een video van Depp's agressieve gedrag en zijn alcoholmisbruik, terwijl Heard heel rustig en begripvol naar hem probeert te luisteren:

https://www.huffpost.com/entry/disturbing-leaked-video-allegedly-shows-johnny-depp-fighting-with-amber-heard_n_57af6265e4b069e7e5058a93

Gigan72

Avatar

@spiderfan
Het probleem met de Depp fans is dat ze dat niet willen zien of weten om dat het hun sjonnie is en die kan niets fout doen.
En ze overal Amber de schuld van geven.

Spider-fan

Avatar

Dit soort bewijs valt niet meer te negeren samen met zijn eerdere gewelddadige verleden. Als hij 's ochtends al aan de drank zit en de halve keuken kapot slaat is er echt iets mis met hem.

Beyonder

Avatar

Zo hoort het ook. Amber is geknipt voor die rol. Die Depp is gewoon een gestoorde.

Artificialis

Avatar

Spider-fan "Hier staat zelfs een video van Depp's agressieve gedrag en zijn alcoholmisbruik, terwijl Heard heel rustig en begripvol naar hem probeert te luisteren:"

Het enige wat ik zie is alcoholgebruik, wat iets anders is dan alcoholmisbruik. En een Johnny Depp die chagrijnig is. Wat ik ook zie is een dame die haar man stiekem aan het filmen is, van plan is om dit later naar buiten te brengen en uiteraard haar best doet om tijdens haar eigen 'verborgen opname' de voorbeeldige dame uit te hangen. Het is een koppel dat ruzie heeft en een achterbakse dame die hem op een moment van ergernis stiekem zit te filmen.

Spider-fan

Avatar

Iedereen ziet wat ie wil zien.
Als je al 's ochtends aan het drinken bent ben je een alcoholist. Dat ze het filmt snap ik, ze moet toch bewijs hebben voor wat hij doet, want niemand anders ziet het. Hij is uiterst agressief en zij heel rustig.
Het lijkt wel alsof hij kwaad is op iets anders dan haar. Zij wil alleen begrijpen waarom hij kwaad is, maar het lijkt iets te zijn wat hij haar niet wil vertellen.
Ik denk dat Depp wel een getroubleerd man is, anders word je niet zo agressief. Die man heeft alles, volop geld en roem, maar hij slaat van alles kapot in zijn huis en vecht met zijn vrouw (hij sloeg in het verleden ook een hotelkamer kapot tijdens een ruzie met zijn vriendin Kate Moss), dus hij heeft een hoop agressie in zich en dat zie je heel duidelijk in die video.

NieuwsFilm

meest populair