Zesjarig dochtertje 'Frozen'-actrice laat dreigende briefjes achter in huis: "Ik ben in hongerstaking"

Zesjarig dochtertje 'Frozen'-actrice laat dreigende briefjes achter in huis: "Ik ben in hongerstaking"

Kristen Bell deelde twee heftige, maar tegelijkertijd grappige briefjes van haar dochtertje.

Kristen Bell heeft onthuld dat haar dochtertje Delta een nogal bijzondere manier van communiceren heeft. Haar kind blijkt namelijk allerlei dreigementen in huis achter te laten om haar punt te maken. Dat heeft Bell laten zien via Instagram.

De Veronica Mars-actrice deelde op het platform twee van die dreigende briefjes. De boodschap was beide keren heftig, maar stiekem ook hilarisch.

"Ik tref regelmatig zulke dreigende briefjes aan in huis", deelt Bell op Instagram bij een briefje die haar dochtertje Delta had geschreven tijdens een dertig minuten durende hongerstaking.

"Laat me met rust. Ik ben mezelf aan het uithongeren. Alleen mama mag binnenkomen", had de zesjarige Delta op een velletje papier geschreven dat ze vervolgens op haar slaapkamer deur had geplakt.

Met een ander briefje maakt Delta duidelijk dat niemand het moet wagen om aan haar koekje te komen. "Eet m'n koekje niet op of anders zwaait er wat", had ze met dikke stift op een plastic vershoudzakje geschreven.

Bell heeft weinig moeite met deze manier van communiceren. Sterker nog; ze lijkt zelfs enigszins trots op haar dochter. "Ik denk dat ik dankbaar moet zijn dat mijn kind zich zo durft uit te spreken (en van restjes eten houdt)", concludeert ze namelijk in haar post.



NieuwsFilm

meest populair