'Batman Begins'-acteur kan zich enge stuntscène herinneren

'Batman Begins'-acteur kan zich enge stuntscène herinneren

Liam Neeson vertelt dat het best eng was op de set van Batman Begins.

Liam Neeson is een van de grootste actiehelden van de afgelopen jaren. Hoewel je ergens zou denken dat Neeson zo'n beetje zonder angst door het leven gaat, blijkt dat niet het geval.

De acteur vertelde tijdens een gesprek met Jimmy Kimmel over een van de stunts voor Batman Begins, waar hij behoorlijk van stond te trillen.

Enge stunt
"Veertien of vijftien jaar geleden nam ik met Christian Bale in Batman Begins in IJsland een scène op, waarin ik hem leer om te gaan met van die kleine zwaarden," begon Neeson.

"We staan daar letterlijk te vechten aan de basis van een gigantische gletsjer, waar een ijsmeer voor lag. Op de set hadden we ook iemand die het ijs in de gaten moest houden. Dus terwijl Christian en ik ons dialoog en het vechten deden, riep een van die personen ineens: 'Stop! Iedereen van het ijs!' En we moesten ere enorm snel vanaf, omdat de gletsjer misschien wel vijf centimeter verschoof."

"Het geluid dat we toen hoorden, het ijs dat in elkaar gevouwen werd en vervolgens weer tot rust kwam was heel, heel eng. En dan zeiden zij: 'OK, ga maar weer het ijs op', waarop Christian en ik elkaar echt aankeken van: 'Moeten we dit wel willen?'"

NieuwsFilm

meest populair