Nicolas Cage en Ron Perlman tekenen voor actiefilm 'The Retirement Plan'

Nicolas Cage en Ron Perlman tekenen voor actiefilm 'The Retirement Plan'

De twee acteurs waren eerder al eens samen te zien in de film Season of the Witch.

Oscarwinnaar Nicolas Cage, Ron Perlman, Ashley Greene, de Oscar-genomineerde Jackie Earle Haley, Joel David Moore en Grace Byers zijn allen gecast in actiefilm The Retirement Plan. De opnames beginnen komende vrijdag op de Kaaimaneilanden.

De sterrencast wordt in de film ondersteund door acteurs als Ernie Hudson, Rick Fox, Emmy-winaar Lynn Whitfield en de 11-jarige nieuwkomer Thalia Campbell.

Het script en de regie van The Retirement Plan zijn in handen van Tim J. Brown, die ook het nog te verschijnen Buckley's Chance met Bill Nighy maakte, alsmede horror-thriller The Cradle met Lukas Haas.

Cage op de vlucht
In The Retirement Plan zien we hoe Ashley (Greene) en haar jonge dochter Sarah (Campbell) ongewild betrokken raken bij een criminele organisatie, waardoor hun levens in gevaar komen. Ze keert zich daarom tot de enige persoon die hen kan helpen; haar vervreemde vader Matt (Cage), die zijn dagen doorbrengt op de stranden van de Kaaimaneilanden. De drie worden al snel achtervolgd door topcrimineel Donnie (Haley) en zijn luitenant Bobo (Perlman).

Producenten van de film zijn William G. Santor en Nicholas Tabarrok, die een deal voor meerdere filmproducties hebben gesloten met de autoriteiten van de Kaaimaneilanden. Andere producenten zijn Jason Jallet en Doug Murray.

NieuwsFilm

meest populair