Ray Fisher blijft volhouden in zijn strijd tegen WarnerMedia: dit 'waait niet voorbij'

Ray Fisher blijft volhouden in zijn strijd tegen WarnerMedia: dit 'waait niet voorbij'

De acteur houdt vol en blijft tegen de studio vechten.

Acteur Ray Fisher is nog altijd op oorlogspad als het aankomt op zijn beschuldigingen in de richting van filmstudio Warner Bros., want op Twitter laat hij weten de storm niet voorbij te willen laten gaan. Hij is van plan "om op koers" te blijven.

Er is inmiddels bijna een jaar verstreken sinds Ray Fisher voor het eerst beschuldigingen uitte aan het adres van Joss Whedon en WarnerMedia. En voorlopig is hij daar niet klaar mee.

Niet klaar
De acteur is niet van plan om Walter Hamada, Toby Emmerich en Geoff Johns - die volgens Fisher ervoor zorgden dat Whedon 'weg kon komen' met wat hij op de set van Justice League deed.

Fisher schreef: "Walter Hamada, Toby Emmerich, Geoff Johns en Warner geloven dat alles wel voorbij zal waaien als ze maar genoeg hun best doen om dit te negeren. Dat zal het niet. Ze hebben een heel gevaarlijk spel gespeeld en verloren. Ik heb van zo'n beetje elke professional in de industrie te horen gekregen door te moeten gaan. En dat zal ik doen."



WarnerMedia heeft al onderzoek gedaan naar wat zich in 2017 op de filmset afspeelde. De studio was nadien van mening dat de drie niet schuldig waren.

NieuwsFilm

meest populair