Marvel-actrice Elizabeth Hurley toont lichaam in minuscule bikini met vriendin

Marvel-actrice Elizabeth Hurley toont lichaam in minuscule bikini met vriendin

De bekende Britse bikini-babe laat weer van zich zien.

Komende dagen is het nog volop mooi weer totdat het weer een paar dagen gaat regenen. Het is dus een mooi moment om in ieder geval vandaag en morgen een voorbeeld te nemen aan de altijd zomerse Elizabeth Hurley. Op Instagram zien we de Britse actrice dansend in bikini.

De Bedazzled-actrice zagen we nog redelijk recent in de Marvel-serie Runaways waarin ze acht keer het opvallende personage Morgan le Fay mocht spelen. Maar komt er ook iets nieuws aan? Nog altijd staan de drie films The Piper, Father Christmas Is Back en Welcome to Georgia op haar IMDb-pagina als niet verschenen. Wanneer dat wel gebeurt is niet bekend.

In bikini op Instagram
Maar het is dus zomer bij Elizabeth en dat laat ze zien op Instagram. "Wie danst er niet op de Spice Girls tijdens een zonnig verjaardagsweekend in Blighty? 😘," schrijft de in Basingstoke geboren actrice bij de foto.

Elizabeth is te zien in een minuscule bikini, waarschijnlijk uit haar eigen badmodelijn, samen met een vriendin. Ze hebben een hoop lol tijdens Elizabeths verjaardagsfeestje. Check de beelden via onderstaande link.


Wil je de nu 56 jarige Britse Elizabeth Hurley in haar bikini zien swingen? Bekijk dan nu de beelden hier op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair