Acteur Kevin Hart helemaal klaar met keiharde online 'cancel-culture'

Acteur Kevin Hart helemaal klaar met keiharde online 'cancel-culture'

De acteur werd ook zelf geboycot vanwege oude grappen.

We kennen Kevin Hart allemaal als acteur, maar hij is ook een bekende stand-up comedian. In 2018 leek het erop dat hij de presentator werd van de 91e Oscaruitreiking, maar hij trok zich terug nadat hij onder vuur kwam te liggen voor oude grappen. Hij blikt hier nu op terug.

Hart, die binnenkort te zien zal zijn in de Netflix-film Fatherhood, is geen fan van de cancel culture: ''Als je oude grappen opnieuw naar boven wil halen, ga dan je gang. Daar kan ik nu niks meer aan doen''.

Anders
Wel laat hij weten dat hij nu anders is dan vroeger: ''Besef wel dat je dan met een jongere versie van me te maken hebt, een komiek die alles deed om grappig over te komen. Ik heb me al eerder verontschuldigd en begrijp dat mijn grappen verkeerd overkwamen. Het is gênant, maar ik ben gegroeid''.

Hart is van mening dat mensen gestraft moeten worden als ze echte schade hebben gedaan, niet omdat ze ooit een bepaalde uitspraak of verkeerde grap hebben gemaakt: ''Sinds wanneer moet iedereen perfect zijn? Ik verwacht geen perfectie van mijn kinderen, mijn vrouw, mijn vrienden of mijn medewerkers. Voor zover ik weet, kan je enkel groeien als je fouten maakt en dat doen we allemaal''.

Tweede kans
Zo gaat Hart verder door te zeggen: ''Zo gaan mensen naar de gevangenis om hun lesje te leren en om zich te verbeteren. Als ze bij hun vrijlating geen werk zouden vinden omdat ze in de gevangenis gezeten hebben, waarom zaten ze daar dan? Wat is hier dan het nut van?''.

''Sommigen vinden dat je leven voorbij zou moeten zijn als je één fout maakt en dat je nooit meer de kans zou moeten krijgen om te veranderen. Waar slaat dat op? En wie zijn zij om daarover te beslissen?''

NieuwsFilm

meest populair