Alexandra Daddario is hot in trailer 'Die in a Gunfight'

Alexandra Daddario is hot in trailer 'Die in a Gunfight'

Je kent haar nog uit onder meer Baywatch en True Detective.

Actrice Alexandra Daddario was een paar jaar geleden nog hot na haar opvallende optreden in het fantastische eerste seizoen van de tv-serie True Detective van HBO. Toch brak ze uiteindelijk niet echt door en de afgelopen jaren is ze een stuk minder te zien.

Nu is ze terug met een hoofdrol in de film Die in a Gunfight naast namen als Diego Boneta, Travis Fimmel, Justin Chatwin en Emmanuelle Chriqui. Hoogstaand? Waarschijnlijk niet, maar wel leuk voor de fans toch?

Eerste trailer voor Die in a Gunfight
Hieronder zie je via Lionsgate Movies de eerste trailer voor de actiekomedie van regisseur Collin Schiffli die je mogelijk kent van de films All Creatures Here Below (2018) en Animals (2014). Midden volgende maand verschijnt Die in a Gunfight in de States op schijf.



Die in a Gunfight
In Die in a Gunfight zijn de Rathcarts en de Gibbons twee rivaliserende families die elk hun eigen media-imperium in New York City beheersen. Hun kinderen negeren de vete en worden verliefd, ondanks de pogingen van hun ouders om hen uit elkaar te houden. Met huurmoordenaars, bedrijfscorruptie, liefde, jaloezie, wraak en lust komen alle personages en emoties tot een hoogtepunt op de bruiloft.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair