Trailer voor 'De Oorlog van Morgen' met Marvel-held Chris Pratt

Trailer voor 'De Oorlog van Morgen' met Marvel-held Chris Pratt

Amazon wil je graag opvoeden met Nederlandstalige titels.

Het is nog maar de vraag of iedereen het helemaal zal snappen, maar Amazon Prime Video lijkt ons nu te willen lokken met een Nederlandse titel voor een grote Amerikaanse blockbuster. Voor APV is The Tomorrow War namelijk De Oorlog van Morgen.

En die titel klinkt in het Nederlands nog best aardig. Maar of het grote publiek zal begrijpen dat ze bij het lezen van die titel niet een acteur als Barry Atsma of Frank Lammers krijgen te zien, maar wel Hollywood-held en Guardians of the Galaxy-legendary outlaw Chris Pratt... Wat denk jij?


Bekijk de afbeelding

Vanaf 2 juli op Amazon: De Oorlog van Morgen
Nu de release van het opgekochte De Oorlog van Morgen van regisseur Chris McKay (The LEGO Batman Movie) - Amazon betaalde naar verluidt $200 miljoen voor de rechten - dichterbij komt, is er weer een nieuwe trailer. Vanaf 2 juli zie je de sciencefictionoorlogsfilms op de streamingdienst.



Chris Pratt in De Oorlog van Morgen
In De Oorlog van Morgen is de wereld verbijsterd wanneer een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een dringende boodschap af te leveren: Dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen een dodelijke buitenaardse soort. De oud-Delta Force Operator Dan Forester (Pratt) moet de toekomstige oorlog gaan winnen.

NieuwsFilm

meest populair