Deze fanposter voor 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' is veel mooier dan die van Marvel Studios

Deze fanposter voor 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' is veel mooier dan die van Marvel Studios

Een fan van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings weet wel hoe je posters maakt.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings heeft een fanposter gekregen die misschien wel mooier is dan die van Marvel Studios zelf.

Een fan maakte een poster die er wel heel bijzonder uit ziet, speciaal voor deze 25ste film in de Marvel-franchise. Centraal hierin staat de Master of Kung-Fu, Shang-Chi, die al tien jaar in San Francisco leeft en gedwongen wordt het clandestiene Ten Rings onder ogen te komen, dat geleid wordt door zijn vader; de echte Mandarin.

Toffe poster
De film zou eigenlijk de derde release zijn van Marvel Studios Phase 4. De film werd echter uitgesteld wegens het coronavirus en staat nu gepland voor 3 september. 45 dagen komt 'ie op Disney+ te staan, vrij snel na de release dus. Ditmaal geen release via VIP-toegang.

Heel veel hebben we nog niet gezien van de film. Disney kwam in april met de eerste poster en als verrassing voor de verjaardag van hoofdrolspeler Simu Liu met een trailer. Intussen is het al een tijdje stil rond de release.

Gelukkig is er de digital artist Nicolas Tetreault-Abel, die op zijn Instagram een hele toffe eigen ontworpen poster publiceerde. We zien de held, omringd door tien ringen en de ondersteunende personages. Hij vecht tegen een Death Dealer in een omgeving die op China lijkt.



NieuwsFilm

meest populair