Netflix

10 van de beste thrillers die nu op Netflix staan

Flink wat spannende thrillers op Netflix.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Op Netflix vind je heel wat films, uiteenlopend van sterke sciencefictionfilms tot prima horrorfilms en aangrijpende oorlogsfilms. Hieronder zetten we tien van de beste spannende thrillers die nu op de streamingdienst staan bij elkaar.

Uiteraard staan er op Netflix veel meer thrillers dan onderstaande titels, maar deze zijn wel duidelijke aanraders! De films Seven en Panic Room van David Fincher zijn sowieso must-see films en dat geldt ook voor titels als Shutter Island van Martin Scorsese, Prisoners van Denis Villeneuve en Mystic River van Clint Eastwood. Eigenlijk alle films zijn prima te doen!

Kijktips: 10 van de beste thrillers die nu op Netflix staan
Hieronder tien van de beste thrillers om nu te kijken op de streamingdienst. Klik op de titel om gelijk naar Netflix te gaan.


Seven (1995)

Shutter Island (2010)

Prisoners (2013)

12 Monkeys (1995)

Mystic River (2003)

Patriots Day (2016)

Law Abiding Citizen (2009)

Basic Instinct (1992)

Now You See Me (2013)

Panic Room (2002)

Hoeveel van deze films heb jij gezien?
Als je een beetje fan bent van thrillers, dan heb je mogelijk bovenstaande tien films allemaal al gezien. Of nog niet? Laat in de reactie achter hoeveel van de films je hebt gezien en welke je nog van plan bent om te kijken, of misschien ook niet.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

David Mills

Avatar

Daar kun je inderdaad wel een paar leuke avonden mee vullen, allemaal goede amusante films met een aantal klassiekers. Seven is de absolute topper maar ik was ook enorm verrast door Patriot day, superspannende film.

Overlord

Avatar

Allemaal goeie films. Now you see me vind ik persoonlijk niet echt een thriller maar wel vermakelijk. Prisoners is erg goed, en law abiding citizen ook wel een persoonlijke favoriet naast mystic rivers. Seven ook onlangs weer gekeken, blijft ook goed.

And...Action

Avatar

12 monkeys blijf ik geweldig vinden. De eerste keer dat ik die zag weet ik nog goed. Wist er totaal niets van af. Dat Bruce Willis en Brat Pit er in zaten, wist ik niet. Hun rollen waren fantastisch. Het verhaal was ook top. Beste film van Terry Gilliam. Was weggeblazen. Nu nog steeds een van mijn favourite films.

mcdaktari

Avatar

Alle 10 prima films die het kijken waard zijn.????

Gremlin

Avatar

Zitten wel goeie tussen maar het zijn allemaal films die je zowiezo allemaal al gezien hebt en sommige films zelfs een paar keer gezien zelf. Daarom is deze lijst gewoon matig.

NieuwsFilm

meest populair