Verwarring rond 'Morbius': speelt de film zich stiekem af in het Marvel-universum?

Verwarring rond 'Morbius': speelt de film zich stiekem af in het Marvel-universum?

Sony ontkent, maar Tyrese Gibson wist het zeker.

Speelt de film Morbius zich per ongeluk af in het Marvel Cinematic Universe? Acteur Tyrese Gibson lijkt op z'n minst even gedacht te hebben van wel. Dat vertelde hij namelijk over de film met Jared Leto in de hoofdrol.

Gibson sprak met de site ComicBook en werd gevraagd of Morbius onderdeel is van het MCU. Er zitten immers in de trailer duidelijke links met het Marvel-universum, dus heel gek is die vraag niet. Maar hier lijkt wat ruis op de lijn te zijn geweest.

Wel of niet?
Nadat in de trailer Adrian Toomes uit het MCU te zien was, en er een poster gespot werd die ook hintte naar de aanwezigheid van Spider-Man in de Sony-film, leek het niet heel gek om aan te nemen dat er een expliciete link is.

"Ja," zei de acteur toen hem gevraagd werd of de Avengers deel van de wereld van Morbius zijn. Dat is een interessante stelling, maar lijkt niet helemaal te kloppen, ondanks de teases.

Sony stelde namelijk in een statement hierover dat de film geen onderdeel is van het MCU. Daarmee lijken we uitsluitsel te hebben, dankzij een klein foutje van de kans van Gibson. De release van Morbius staat gepland voor 27 januari 2022.

NieuwsFilm

meest populair