Marvel Studios onthult een vrij bijzondere versie van Loki: Check hier de foto!

Maar let wel op: Dit artikel bevat spoilers.

De eerste aflevering van Loki eindigde al met een enigszins opmerkelijke onthulling. De grote schurk werd in een mantel onthuld. Wie zich daarachter verschuilde was niet helemaal duidelijk. Maar de nieuwste aflevering onthult meer.

Dit artikel bevat SPOILERS.

Helemaal aan het einde van de nieuwe aflevering van de Marvel-serie zien we namelijk voor het eerst Lady Loki, een rol die gespeeld wordt door Sophia Di Martino.

Wat wil ze?
Het is nog niet helemaal duidelijk wat Lady Loki precies voor elkaar wil boksen. Maar ze zegt wel tegen haar Variant: "Zet je maar schrap. Dit draait niet om jou". Om vervolgens te verdwijnen door een tijdportaal.

We weten dus nog niet wat ze van plan is, maar duidelijk is dat de Mistress of Mischief, met gouden hoorns en al, een appeltje te schillen heeft met de Time Variance Authority (TVA) en de Time-Keepers. Het heeft er in elk geval alle schijn van dat Lady Loki van plan is te rommelen met de tijdlijn en de 'heilige tijdlijn' van de TVA flink in disbalans te brengen.

Wellicht dat ze op een zelfbedachte missie is om de tijdlijnen allemaal in ere te herstellen en het multiversum weer open te gooien? Marvel-baas Kevin Feige hintte er al op dat de serie grote consequenties zou hebben voor het Marvel-universum, groter dan de eerdere series. Dit lijkt dus een behoorlijk reële optie.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair