'Thor: Love and Thunder' zet dit heerlijke verhaal uit 'Avengers: Endgame' voort

'Thor: Love and Thunder' zet dit heerlijke verhaal uit 'Avengers: Endgame' voort

De rivaliteit tussen Thor en Star-Lord blijft bestaan.

De rivaliteit tussen Thor en Star-Lord zal doorgaan in de film Thor: Love and Thunder. Dat laat acteur Chris Pratt weten.

De opnames van Thor: Love and Thunder zijn al een tijdje geleden afgerond en op dit moment werkt regisseur Taika Waititi hard aan het samenbrengen van alle losse onderdelen die zijn opgenomen. Fans hoopten verder al dat de film de dynamiek tussen Thor en Star-Lord net zo verstoord en misschien wel gestoord zou laten.

Thor: Love and Thunder
Tijdens een interview in het kader van zijn nieuwe film, liet de acteur weten dat Thor en Star-Lord weer lekker vaak gaan botsen.

"Dat was zeker iets dat we deden met Avengers en waar mensen heel erg van leken te houden. Dus Taika had er zo zijn eigen visie op en ik denk dat mensen die heel erg zullen gaan waarderen. De film pikt 't op en laat zien dat dezelfde rivaliteit tussen de twee zeker nog bestaat," aldus Pratt.

Duidelijk moge zijn dat het niets persoonlijks is tussen Pratt en zijn tegenspeler. "[Chris] Hemsworth is geweldig, hij is zo goed. Mensen zullen zich echt verbazen over wat hij met zich meebrengt, wat hij en Taika van plan zijn met Thor 4, dat is echt van een heel ander niveau."

De film wordt "gestoord" en "briljant" genoemd. Dat belooft dus wat in dit vierde hoofdstuk rond de God of Thunder.

NieuwsFilm

meest populair