Algemeen

Stoere schone uit o.a. 'Game Of Thrones' en 'The Matrix 4' in 'Knives Out 2'

Na Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr en Kate Hudson is daar nu...

door Arjen Rooseboom om 18:19 in Algemeen
Het vervolg op Knives Out van Rian Johnson, die terugkeert om het scenario te schrijven en te regisseren, voegt opnieuw een bekende naam toe aan de cast om zo het aantal potentiële verdachten lekker op te schroeven.

Dit is namelijk de 28-jarige Jessica Henwick (Game Of Thrones/Iron Fist/Godzilla vs. Kong/The Matrix 4).

Details rond Hudson haar personage, evenals die over de plot van de film zelf, zijn nog steeds niet onthuld. Zij voegt zich bij een ensemble dat al bestaat uit Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn en Leslie Odom Jr.

Daniel Craig speelt opnieuw zijn rol als privédetective Benoit Blanc, maar in dit vervolg wordt hij omringd door een nieuwe groep personages in een geheel nieuwe setting.

Megadeal
Knives Out 2 begint aankomende zomer met draaien in Griekenland en maakt samen met Knives Out 3 onderdeel uit van een megadeal die Netflix voor $450 miljoen dollar heeft afgesloten. Johnson zal beide sequels maken en beschikt over volledige creatieve vrijheid.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Inderdaad een beeldschone dame om te zien.

Spider-fan

Avatar

Ze speelde Nymeria Sand. De actrice die Obara Sand speelde, Keisha Castle-Hughes zag ik een keer bij een Comic Con. Na afloop op weg naar de trein gaf ze gewoon gratis handtekeningen, terwijl je er binnen bedragen van over de twintig euro voor betaalt. Kun je nagaan wat een afzetterij dat is met die handtekeningen van bekendheden op Comic Cons.

Ereptile

Avatar

@Spider-fan; bij Comic Con 2019 was Tom Felton aanwezig (Draco Malfoy). Voor niet minder dan 60 euro kon je met hem praten! Alleen praten! Toch bizar... Dat terwijl mijn eerste Comic-Con in 2017 super goedkoop was en de acteurs gewoon kosteloos met je in gesprek gingen. Heb hele leuke gesprekken gehad met Ian McElhanney (Ser Barristan Selmy).

OT: Jessica Henwick is volgens mij wel de enige van de Sand Snakes uit Game of Thrones die d'r carrière niet heeft laten vallen. Van de andere 2 hoor je weinig meer.

Spider-fan

Avatar

Ereptile:

Dat is vrij bizar inderdaad. Praten mag altijd, alleen is er meestal geen tijd voor een lang gesprek omdat er rijen mensen staan. Ik was aan het praten met Carice van Houten en dat werd onderbroken door een medewerker omdat er een lange rij stond. De hoofdzaak met die sterren op Comic Cons is echt puur geld verdienen.

Indira Varma (Ellaria Sand) doet wel veel en zit ook in de nieuwe Mission Impossible en een Obi-Wan Kenobi serie. Castle-Hughes heeft iets minder gedaan inderdaad, maar heeft ook wel redelijk wat credits nog - de bekendste naast Game of Thrones is waarschijnlijk Revenge of the Sith.
Vaak als je denkt dat acteurs niet meer bezig zijn, zitten ze in minder bekende films en series.

MarkBredius

Avatar

Uhm, Jessica Henwick zit niet in “Godzilla vs. Kong”. ????

NieuwsFilm

meest populair