Celebrity

Marvel-actrice pronkt met strak lichaam op onthullende Insta-foto's

De actrice is weer helemaal in shape.

door FilmTotaal om 09:32 in Celebrity
Begin 2023 moet de derde Ant-Man in de bioscopen verschijnen en daarin keert uiteraard actrice Evangeline Lilly als Hope van Dyne a.k.a. The Wasp. De actrice is ondertussen helemaal in shape om met de opnames te starten.

De Canadese actrice Evangeline ken je misschien ook van haar rol als Connie James in de succesvolle oorlogsfilm The Hurt Locker uit 2008 en een paar jaar geleden dook ze nog op als het personage Tauriel in de The Hobbit-trilogie van Peter Jackson.

Naast Ant-Man and the Wasp: Quantumania zal Evangeline komende periode in meer films te zien zijn of spelen. Recent debuteerde haar film Crisis met ook Gary Oldman en Michelle Rodriguez en de films Till Death met ook Jason Sudeikis en Mike Colter en Happy Life met ook Alexandra Daddario moeten nog verschijnen.

In shape op Insta
Op Instagram zien we Evangeline nu behoorlijk in vorm en klaarblijkelijk is ze in training voor haar rol als de Wasp in de Marvel-film. Onderstaande schreef ze onder meer bij de foto's en video:

"#waspworkout 💪🏼 Onlangs had ik een dag waarop ik mezelf en mijn lichaam echt op een nieuwe manier voelde. Die dag, geen make-up, plakkerig in de hitte van Hawaï, voelde ik me verbonden met mezelf, mijn kracht en mijn schoonheid op een manier die onbeschaamd, volwassen en autonoom aanvoelde. Ik maakte een paar foto's, totdat een liedje me in beweging 🥰 bracht - mijn favoriete manier om uit te rekken, te versterken, te voelen en me uit te drukken!"


Zien hoe de 41 jarige Evangeline Lilly eruit ziet in haar badpak? Check dan de foto's op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair