'Evil Dead Rise' wordt eerste Evil Dead-film met jonge kinderen

'Evil Dead Rise' wordt eerste Evil Dead-film met jonge kinderen

De jonge cast van Evil Dead wordt zeer waarschijnlijk getraumatiseerd voor het leven...

Naast het feit dat Evil Dead-sequel Evil Dead Rise de franchise van de bossen naar een stedelijke omgeving brengt, wordt ook op het vlak van de casting voor een andere insteek gekozen. The Hollywood Reporter heeft namelijk bevestigd dat de piepjonge acteurtjes Gabrielle Echols, Morgan Davies en Nell Fisher in de film te zien zullen zijn.

THR liet daarnaast vallen dat de drie jonge acteurs waarschijnlijk broer en zusjes van elkaar zullen spelen. Ze zijn te zien naast de eerder aangekondigde Alyssa Sutherland en Lily Sullivan in de film.

Evil Dead Rise wordt geregisseerd door Lee Cronin (The Hole in the Ground), en de productie is in handen van Evil Dead-veteranen Sam Raimi, Bruce Campbell en Rob Tapert.

[b]Veelbelovende regisseur[/i]
Cronin zei vorig jaar het volgende over wat hij van plan is met de film:

"Voor mij was het belangrijkste om de film net zo'n achtbaanrit te maken als de andere delen. Het verhaal zit vol met plottwisten die het publiek het verhaal inzuigen. Ik wil er een angstaanjagende achtbaanrit van maken. Zo herinner ik me Evil Dead toen ik de film op jonge leeftijd zag. Zo van: 'Hoe kan het dat deze film bestaat?' De nieuwe film moet een echter ervaring worden; dat is wat ik ermee wil bereiken."



Evil Dead Rise wordt ergens in 2022 verwacht.

NieuwsFilm

meest populair