Algemeen

Film van het jaar 'Dune' krijgt grootse première

En al een maand voordat wij hem kunnen zien.

door Bram de Groot om 11:13 in Algemeen
Verleden jaar waren er een aantal grote films waar de liefhebbers nu nog steeds naar uitkijken. Twee van die films zijn de 25e Bond-film No Time to Die en Denis Villeneuve's Dune. Na het vele uitstel verschijnen de films nu begin oktober dit jaar.

Nu is bekend geworden dat Dune zijn première zal beleven tijdens het 78e filmfestival van Venetie. De première zal plaatsvinden op 3 september in de Sala Grande van het Palazzo del Cinema. Fijn nieuws voor de mensen die daar mogen komen.

Dune: de film van [s]2020[s] 2021?
Met een bijzonder indrukwekkende cast is Dune de eerste film van (minimaal) een tweeluik. Ook zou er een tv-serie moeten verschijnen in dezelfde wereld. Op dit moment staat Dune op Pathé gepland voor 16 september. In de States staat de scifi-film gepland voor 1 oktober.

In de film zijn er rollen voor Timothee Chalamet (Paul Atreides), Oscar Isaac (Duke Leto Atreides), Rebecca Ferguson (Lady Jessica), Josh Brolin (Gurney Halleck), Zendaya (Chani), Javier Bardem (Stilgar) en Jason Momoa (Duncan Idaho).6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Heel benieuwd naar. Hoop ook met jaren 80 synthesizer soundtrack.

RelentLess

Avatar

Dit lijkt me nou helemaal niets....

GreenHornet

Avatar

Geweldig film gaat dit worden met een matige opbrengst aan de Box office

jeff1983

Avatar

Mensen kijken uit naar James Bond en alleen filmfanaten kijken uit naar Dune.. het massapubliek kent dit helemaal niet en gaat pas als anderen erop wijzen dat het geweldig is.. ik moet het nog zien qua box office opbrengst

KeesjeNL

Avatar

Het gemiddelde dat ik Villeneuve's films tot nu toe heb gegeven is zo'n beetje een -9, bijna zeker dat Dune zijn nieuwe meesterwerk wordt.

NieuwsFilm

meest populair