Disney+ kaapt de nieuwe film van Peter Jackson

Disney+ kaapt de nieuwe film van Peter Jackson

En... maakt er een serie van.

Nadat hij met The Hobbit: The Battle of the Five Armies in 2014 zijn tweede Midden-aarde filmtrilogie afrondde stortte filmmaker Peter Jackson zich op de fraaie documentaire They Shall Not Grow Old (2018). Nu komt de regisseur opnieuw met een docu.

Dit jaar zou de docu The Beatles: Get Back in de wereldwijde bioscopen verschijnen. Het was Disney dat in maart 2020 de rechten bemachtigde en Get Back zou in augustus in de bioscopen verschijnen. Nu komt er een release op Disney+.

Sindsdien is er achter de schermen heel wat verandert. Nu blijkt namelijk dat The Beatles: Get Back in november verschijnt als een driedelige documentaire van in totaal zes uur. De delen worden op 25, 26 en 27 november 2021 online gezet.

The Beatles: Get Back
De docu moet unieke ervaring worden die het publiek terug in de tijd meeneemt naar de intieme opnamesessies van The Beatles tijdens een cruciaal moment in de muziekgeschiedenis.

The Beatles: Get Back laat het verhaal zien achter het eerste live optreden in twee jaar tijd zien, van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr.



NieuwsFilm

meest populair