James Gunn wil maar wat graag 'Guardians of the Galaxy' en 'The Suicide Squad'-crossover maken

James Gunn wil maar wat graag 'Guardians of the Galaxy' en 'The Suicide Squad'-crossover maken

Maar of het er ooit van komt is nog maar de vraag...

Regisseur James Gunn maakte al eerder de twee Guardians of the Galaxy-films voor Marvel en voordat hij met het derde deel begint, maakte hij nog eens The Suicide Squad voor DC. Hij droomt nu van een crossover.

Gunn zegt het er zelfs al over gehad te hebben met de grote bazen van beide studio's: ''Ik heb het er terloops over gehad met de bonzen bij Marvel en DC. Ik zou het in ieder geval geweldig vinden!''

''Het zal er hoogstwaarschijnlijk wel niet van komen, maar ik denk ook niet dat het onmogelijk is''.

Interesse
Ondanks het feit dat de kans klein lijkt dat beide studio's samen zullen werken aan een soortgelijk verhaal, denkt Gunn dat het wel zou kunnen aanslaan, aangezien de nodige filmfanaten graag crossovers zien. Toch vindt de regisseur dat dit niet ten koste zou moeten gaan van een sterk verhaal.

''Crossovers en mash-ups interesseren mij minder dan een sterk verhaal'' vervolgt hij. ''Ik vind het dan ook verontrustend dat veel mensen meer geïnteresseerd zijn in crossovers, cameo's, referenties en post-credits-scènes dan in het verhaal en de personages''.

''Wanneer ik een film maak, ben ik 99,9 procent van de tijd bezig met het verhaal en de personages en 0,1 procent met de rest''.

Zie hieronder de tweets van Gunn.



NieuwsFilm

meest populair