'Black Widow' bij Pathé nog steeds onzeker: komt de Marvel-film wel uit?

'Black Widow' bij Pathé nog steeds onzeker: komt de Marvel-film wel uit?

Onderhandelingen nog steeds gaande...

Steeds meer Unlimited abonnees en filmgangers beginnen langzaam wat onrustig te worden, en dat is terecht: Pathé en Disney lijken er nog steeds niet uit te zijn wat betreft het verschijnen van Black Widow. Dat wordt ook bevestigd door de klantenservice van Pathé.

Na verschillende malen navraag van FilmTotaal bij Pathé is er - minder dan een maand voor verschijning - nog steeds geen duidelijkheid te verschaffen.

Vue en Kinepolis
Inmiddels is er bij de Vue wel al bevestiging: de film gaat in die zalen gewoon verschijnen. Ook Kinepolis, die ook Cruella al draaien op het witte doek, gaat Black Widow gewoon draaien.

Van Kinepolis komt wel een reactie: "De voorwaarden die worden afgesproken tussen bioscoopuitbater en distributeur maken deel uit van (vertrouwelijke) onderhandelingen tussen beide partijen. Wij delen nooit de inhoud van een dergelijke overeenkomst."

Pathé
Dat Pathé zo stil blijft, is op zijn minst opmerkelijk. Bioscoopgangers vragen zich af wat de bioscoopketen precies te verbergen heeft. FilmTotaal zal de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten houden en melden wanneer er meer bekend is.

NieuwsFilm

meest populair