'Shazam: Fury of the Gods' heeft actie die je versteld zal doen staan

'Shazam: Fury of the Gods' heeft actie die je versteld zal doen staan

Shazam 2 wordt echt ongelofelijk.

Een van de sterren van Shazam! Fury of the Gods wil de film nu alvast zitten ophypen. Het is de vervolgfilm op het origineel uit 2019, waarin we te zien kregen hoe Billy Batson superkrachten kreeg.

Shazam! werd behoorlijk goed ontvangen. Het was voor de verandering eens een wat lichtvaardige DC-film, eentje die ook niet al te serieus was en week daarmee heel erg af van de duistere en wat monotone eerdere DCEU-films.

Gave actie
Veel lof ging uit naar de hoofdrolspelers, met name Zachary Levi en Jack Dylan Grazer (die het vriendje Freddy van Billy speelde).

Tijdens een interview hypte Grazer de "ongelofelijke" actie van Shazam! Fury of the Gods even flink op. Hij sprak onder meer over wat we van de film mogen verwachten:

"Ik ben echt super opgewonden. We nemen het nu op in Atlanta en het wordt fantastisch. Het is zo leuk en buitengewoon met de originele cast. Dat zijn echt de beste mensen die er maar zijn. Met zo'n leuk en ontzettend grappig verhaal en ook ongelofelijke actie. Dit keer hebben we Helen Mirren, Lucy Liu en Rachel Zeigler die in de nieuwe West Side Story zit. Ik werk echt samen met een boel geweldige, getalenteerde mensen."

NieuwsFilm

meest populair