Zorgen over James Bond zijn volledig onterecht

Zorgen over James Bond zijn volledig onterecht

De overname van Amazon gaat het zeker niet erger maken denkt Martin Campbell.

James Bond-regisseur Martin Campbell maakt zich helemaal geen zorgen over de overname van Amazon van MGM. Daardoor kreeg Amazon voor de helft de franchise in handen.

Heel wat fans en ook een insider van de 007-franchise uitten al hun zorgen over de plannen van het techbedrijf met de franchise. Zou die dan exploderen en komen er enorm veel nieuwe films uit? Zijn die nog wel goed? Allemaal vragen waar fans mee zitten.

Geen zorgen
"Niemand gaat rommelen met dit succes. Het blijft de franchise van Barbara en Michael, wie het geld ook levert. Ze hebben heel wat veranderingen van regime meegemaakt en die allemaal weten te overleven," vertelde Campbell die zich duidelijk echt geen zorgen maakt.

Campbell lanceerde nog de nieuwe richting van de franchise in 2006, met Casino Royale. Precies verandering is wat volgens hem de franchise in leven kan houden en daar moet dan ook op ingezet worden.

Het valt te hopen dat Amazon inderdaad niet al te veel gaat veranderen en Barbara Broccoli en Michael G. Wilson gewoon de leiding laat houden. Wie weet wordt de franchise dan wat groter dan 'ie nu is.

NieuwsFilm

meest populair