Dwayne Johnson kan toch terugkeren in 'Fast & Furious'

Dwayne Johnson kan toch terugkeren in 'Fast & Furious'

Ondanks een eerdere ruzie met Vin Diesel moet het kunnen.

Nog drie films en dan is het gedaan met de hoofdfilms in de Fast & Furious-franchise. Acteur Tyrese Gibson hintte al dat de tiende en elfde film back-to-back opgenomen worden en een gestoorde conclusie voor de reeks zijn.

Dat maakt dat regisseur Justin Lin een behoorlijk grote logistieke nachtmerrie moet zien te overleven om de bende weer bij elkaar te krijgen. Waar de negende film de aanwezigheid van Dwayne Johnson en Jason Statham moet missen, is dat wellicht bij de laatste twee films niet het geval.

Keert The Rock terug?
Van acteur Statham weten we zeker dat hij terug wil keren. Maar komt Johnson wel terug? We weten dat hij ruzie had met Vin Diesel, maar dat is intussen opgelost en uitgepraat.

En nu horen we dan ook van Lin dat hij die terugkeer wel ziet zitten.

"Ik denk dat het integreren van die twee altijd een goed idee zou zijn. We voeren heel wat gesprekken over personages die je nu niet ziet, maar zeker nog leven en ademen in dit universum. Sinds ik terug keerde, denk ik al na over Hobbs en Shaw en al die andere personages. Ik zie hen in elk geval niet als mensen die weg zijn."

Kortom: alles is mogelijk in de toekomst.

NieuwsFilm

meest populair