Deze scène zit na de aftiteling van 'Black Widow'

Marvel Studios laat je weer tot na de aftiteling zitten.

Het is bijna zover: Black Widow is vanaf volgende maand te zien in de bioscoop en ook te streamen op Disney+. De afgelopen tijd hoorden we al veel over de film en zijn consequenties voor het Marvel-universum.

Zo leerden we al dat actrice Florence Pugh onderdeel uitmaakt van de serie Hawkeye. En actrice Julia Louis-Dreyfus, die al haar debuut maakte als Contessa Valentina Allegra de la Fontaine, zit ook in deze film. Nu horen we iets over de scènes na de aftiteling.

Na de aftiteling
Het gerucht gaat dat deze twee feiten verbonden zijn aan de scène na de aftiteling van Black Widow. We horen nu dat de Contessa niemand minder dan Yelena Belova van Pugh de opdracht geeft om Hawkeye te vermoorden.

Dat zou dan ook de manier zijn waarop dat personage te zien is in de serie van Disney+. Daarin zien we hoe Kate Bishop de opvolger wordt van Clint Barton als nieuwe Hawkeye.

De stinger is ook verbonden aan de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Contessa vertelt naar het schijnt aan Yelena, dat CLint de reden is waarom Natasha niet terugkeerde van Vormir en dat haar dood dus aan hem te wijten valt.

Over drie weken we al hoe het zit, want dan is de film te zien.

NieuwsFilm

meest populair