'Indiana Jones 5' lijkt dan toch een fan-favoriet personage terug te brengen

'Indiana Jones 5' lijkt dan toch een fan-favoriet personage terug te brengen

Dan heeft hij telkens om en om wel en niet meegedaan...

Deze week vieren we de 40e verjaardag van Raiders Of The Lost Ark, de film die ons kennis liet maken met de legendarische archeoloog Indiana Jones (Harrison Ford). Het is bijna niet te geloven dat op dit moment deel 5 wordt ontwikkeld met diezelfde Ford.

Voor de gelegenheid van het jubileum ging acteur John Rhys-Davies (die tweemaal de rol van Sallah speelde), in gesprek met een Duitse fanbase.

Hoewel de 77-jarige acteur eerder aangaf wel oren te hebben naar een terugkeer, maar nooit expliciet heeft bevestigd dat hij ook daadwerkelijk gevraagd is, konden oplettende kijkers wel hints ontdekken.

Blik en verspreking
Het meest opmerkelijke moment is wanneer Rhys-Davies zegt "Ik hoor dat ze Indy 5 aan het maken zijn, hmmm...", waarna hij dramatisch en terughoudend in de camera staart (zie de onderstaande afbeelding):


Vervolgens zegt hij dat "Raiders een fantastische film was om op te nemen in het mooie Marokko", waarna hij zich snel corrigeert en roept "Zei ik Marokko? Ik bedoelde Tunesië"! Naar verluid bevindt de cast en crew van Indiana Jones 5 zich momenteel in Marokko voor opnames...

NieuwsFilm

meest populair