Algemeen

'Indiana Jones 5' lijkt dan toch een fan-favoriet personage terug te brengen

Dan heeft hij telkens om en om wel en niet meegedaan...

door Arjen Rooseboom om 14:49 in Algemeen
Deze week vieren we de 40e verjaardag van Raiders Of The Lost Ark, de film die ons kennis liet maken met de legendarische archeoloog Indiana Jones (Harrison Ford). Het is bijna niet te geloven dat op dit moment deel 5 wordt ontwikkeld met diezelfde Ford.

Voor de gelegenheid van het jubileum ging acteur John Rhys-Davies (die tweemaal de rol van Sallah speelde), in gesprek met een Duitse fanbase.

Hoewel de 77-jarige acteur eerder aangaf wel oren te hebben naar een terugkeer, maar nooit expliciet heeft bevestigd dat hij ook daadwerkelijk gevraagd is, konden oplettende kijkers wel hints ontdekken.

Blik en verspreking
Het meest opmerkelijke moment is wanneer Rhys-Davies zegt "Ik hoor dat ze Indy 5 aan het maken zijn, hmmm...", waarna hij dramatisch en terughoudend in de camera staart (zie de onderstaande afbeelding):


Vervolgens zegt hij dat "Raiders een fantastische film was om op te nemen in het mooie Marokko", waarna hij zich snel corrigeert en roept "Zei ik Marokko? Ik bedoelde Tunesië"! Naar verluid bevindt de cast en crew van Indiana Jones 5 zich momenteel in Marokko voor opnames...

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shellghost

Avatar

Ik hoop het dat hij er in zit als Sallah.

MovieWanker

Avatar

Zou inderdaad leuk zijn ja als Sallah terug keert. ????

reporterdavid91

Avatar

Weer met de zweep in de weer... is het nu de laatste keer?

Peter313

Avatar

Als ze vasthouden aan het oude vertrouwde en een leuke spannende mooie avonturenfilm op de mat leggen ben ik al.meer dan tevreden. Gister nog the kingdom of the crystalskull gezien. In mijn ogen toch echt geen onaardige film, het is maar waar je zelf van houd en ik vermaak me er prima mee zo nu en dan.

KeesjeNL

Avatar

@ Peter313

Zag hem ook laatst op tv; zeker geen slechte film. Maar wel erg duidelijke sets in studio's met veel te veel stylistisch kunstmatig licht en heel veel plot-holes en 'cannon-fodder'. Die 'Ugha' uit Akator maakten absoluut niet dezelfde indruk op mij als die pijltjesschieters uit The Lost Ark en de schurken uit The Temple of Doom. Om maar te zwijgen over die verveelde plaatselijke jeugd met maskertjes die Indiana Jones het moeilijk probeerde te maken toen ze de Crystal Skull vonden in die andere tempel..

NieuwsFilm

meest populair