James Corden ineens veel dunner

James Corden ineens veel dunner

De talkshowhost ging begin dit jaar de strijd tegen de kilo's aan met een bekend dieetprogramma.

Talkshowhost James Corden heeft al heel wat kilo's verloren sinds hij aan de slag is gegaan met het dieetprogramma Weight Watchers, waarvan hij tevens het gezicht is. Dat vertelde hij woensdag in de radioshow van Howard Stern op SiriusXM.

James Corden (42) is sinds begin dit jaar ambassadeur van Weight Watchers. De presentator en acteur wil graag afvallen, maar heeft een enorme hekel aan de sportschool, zo biecht hij op in het radioprogramma.

"Ik heb het gevoel dat ik steeds beter word. Ik doe m'n best, maar heb natuurlijk nog een hele weg te gaan", vertelt Corden, voordat hij onthult hoeveel kilo hij tot nu toe ongeveer is afgevallen. "Ik ben nu ruim vijftien kilo kwijt".

Corden blijkt gewoon vreselijk slecht te zijn in workouts. "Ik probeer het, maar ik kan er niks van. Ik ben er zo slecht in. Het is verschrikkelijk. Er zijn maar weinig uren op een dag waarin ik echt iets voor mezelf kan doen".

"Ik heb drie jonge kinderen, een talkshow en heel wat ander werk. Ik vraag me dan steeds af waarom ik in het uurtje vrije tijd wat ik heb naar de sportschool ga, terwijl ik dat echt haat, in plaats van op de bank ga liggen", concludeert hij.

NieuwsFilm

meest populair