Amazon Prime Video voegt deze film nieuw toe aan zijn aanbod

Amazon Prime Video voegt deze film nieuw toe aan zijn aanbod

Vanaf nu kan je Voyagers streamen op Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video heeft drukke weken en soms rustige weken. Deze maand lijkt over 't geheel genomen rustiger te zijn dan een gemiddelde maand voor abonnees van de streamingdienst.

Waar we tijdens de wat minder prettige maanden met koud en nat weer sommige weken meer dan twintig nieuwe films kregen, debuteerde deze week slechts één nieuwe titel op Amazon Prime Video.

Nieuwe film
De volgende film werd nieuw toegevoegd:

Voyagers (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neil Burger | Cast: Tye Sheridan, Lily-Rose Melody Depp, Fionn Whitehead, Chanté Adams
In de nabije toekomst worden 30 jongeren onder leiding van dr. Richard (Colin Farrell) de ruimte in gestuurd om zich te vestigen op een nieuwe planeet. Wanneer Christopher (Tye Sheridan) en Zack (Fionn Whitehead) ontdekken dat ze worden gedrogeerd om ze rustig te houden, roepen ze op tot rebellie. Wanneer dr. Richard op mysterieuze wijze komt te overlijden, ontstaat er totale chaos. De bemanning verandert in een losgeslagen groep jongeren; niet wetende of de dreiging waarmee ze worden geconfronteerd zich binnen of buiten het ruimteschip bevindt.

Ben je benieuwd wat we de komende tijd nog meer te zien krijgen op Amazon Prime Video? Check dan hier ons overzichtsartikel.

NieuwsFilm

meest populair