'A Quiet Place Part III': Hoe het is voor John Krasinski om deel drie van zijn franchise niet te regisseren

'A Quiet Place Part III': Hoe het is voor John Krasinski om deel drie van zijn franchise niet te regisseren

Krasinski lanceerde de A Quiet Place-franchise.

John Krasinski keert niet terug om A Quiet Place 3 te regisseren. In een interview vertelt Krasinski, die de franchise lanceerde, hoe hij zich daarbij voelt.

In 2018 was A Quiet Place de derde film die Krasinski regisseerde. Maar nu draagt hij het stokje over aan Jeff Nichols, die moet helpen bij de ambitieuze plannen van Paramount Pictures om er een uitgebreide franchise van te maken.

Het stokje overdragen
In 2022 komt de volgende film in de franchise uit, gebaseerd op een idee van Krasinski. Tijdens een interview met Empire Magazine vertelde Krasinski erg tevreden te zijn met de rol van Nichols bij het verder ontwikkelen van de franchiser.

"Eerlijk gezegd had ik maar één naam in gedachten voor het overdragen van de franchise, en dat is Jeff," begon Krasinski. "Hij is een van de beste filmmakers en zijn Mud is een van mijn favoriete films, die is zo echt en intiem."

"Hij weet precies te vangen wat wij proberen te laten zien met A Quiet Place, met echte personages waar je ook echt verliefd op wordt. Dus hij was mijn eerste keuze hiervoor en toen hij ja zei was ik dolenthousiast. Ik pitchte hem mijn verhaal, waar hij nu mee aan de slag gaat en zijn eigen wereld mee ontwikkelt, met mijn idee als beginpunt. Hij leverde recent een versie van het scenario in en ik was er echt dolblij mee. Ik houd er echt van en kan niet wachten om hem dit te zien opnemen."

NieuwsFilm

meest populair