Algemeen

'A Quiet Place Part III': Hoe het is voor John Krasinski om deel drie van zijn franchise niet te regisseren

Krasinski lanceerde de A Quiet Place-franchise.

door Jim Pedd om 06:32 in Algemeen
John Krasinski keert niet terug om A Quiet Place 3 te regisseren. In een interview vertelt Krasinski, die de franchise lanceerde, hoe hij zich daarbij voelt.

In 2018 was A Quiet Place de derde film die Krasinski regisseerde. Maar nu draagt hij het stokje over aan Jeff Nichols, die moet helpen bij de ambitieuze plannen van Paramount Pictures om er een uitgebreide franchise van te maken.

Het stokje overdragen
In 2022 komt de volgende film in de franchise uit, gebaseerd op een idee van Krasinski. Tijdens een interview met Empire Magazine vertelde Krasinski erg tevreden te zijn met de rol van Nichols bij het verder ontwikkelen van de franchiser.

"Eerlijk gezegd had ik maar één naam in gedachten voor het overdragen van de franchise, en dat is Jeff," begon Krasinski. "Hij is een van de beste filmmakers en zijn Mud is een van mijn favoriete films, die is zo echt en intiem."

"Hij weet precies te vangen wat wij proberen te laten zien met A Quiet Place, met echte personages waar je ook echt verliefd op wordt. Dus hij was mijn eerste keuze hiervoor en toen hij ja zei was ik dolenthousiast. Ik pitchte hem mijn verhaal, waar hij nu mee aan de slag gaat en zijn eigen wereld mee ontwikkelt, met mijn idee als beginpunt. Hij leverde recent een versie van het scenario in en ik was er echt dolblij mee. Ik houd er echt van en kan niet wachten om hem dit te zien opnemen."

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

David Mills

Avatar

Laat maar komen, deel 2 is geweldig

Chris23

Avatar

Ik vond `m een beetje tegen vallen helaas.
Zitten best wat goede en spannende scenes in.
Maar......iedereen.......praat.....de.....hele.....film.....met ......pauzes;dat ......werd....op....en.....gegeven.....moment.....super..ir....i..tant.
En aan het einde komen ze er achter dat ze met dat gehoorapparaat die aliens kunnen verzwakken en kunnen doden......net als deel 1 .. maar dan 2 x...pfff...en dan is de film ook ineens afgelopen, terwijl ie eigelijk net intressant begon te worden...ik dacht dat ze in deze film met die kennis die ze in deel 1 al hadden op gedaan met meer mensen en meer hoorapparaten op jacht zouden gaan naar die aliens, maar de hele film was n soort herhaling van deel 1, maar met meer mensen dus walking dead drama enz Smiley face
En we moesten erg lachen toen dat dove meisje iemand tegen kwam en ze een manier zochten om te kunnen communiceren aangezien die meneer geen gebarentaal kon, ... terwijl ze naast een buro met (hoogstwaarschijnlijk) papier en pennen en potloden enz. zatenSmiley face
En super pg13, dus geen gore terwijl heel veel scenes echt gore nodig hadden. ipv dat ze mensen in stukken scheurden, gooiden die aliens alleen een beetje die mensen opzij. tijden 1 en 2 zie je vaak bange ogen kijken naar opengereten stukken staal en ijzer, dus daarmee bouw je de spanning van wat die aliens met hun klauwen kunnen aanrichten en dan komt er eindelijk een slachtpartij en dan gooien ze die mensen alleen heel wild opzij...natte scheet dus
Ik vond dat prequel stuk wel interessant, de hele film had een prequel mogen zijn van mij. wel jammer dat die politie guy met die shot gun buiten camera pg13 goreloos gekilled word
En waarom stond de hele tijd dat vage liedje op de radio aan? waarom niet gewoon de hele dag "ze kunnen niet zwemmen...ze kunnen niet zwemmen"?
Toch wel benieuwd naar een deel 3. (o.a. omdat ik Shelter en Midnight Special wel goed vind)

Dwarreldoerak

Avatar

Ik vond deel twee ook goed op naar deel drie

David Mills

Avatar

@Chris23 wat betreft jouw punt over het hoorapparaat, deel 2 gaat direct verder waar deel 1 eindigd, er zit geen tussenpozen in. Deze kennis is nog niet bekend, alleen bij dit gezin en zij gebruiken het hoorapparaat tegen de Aliens.

Chris23

Avatar

^ idd, dus verwacht ik dat in een deel 2 dat er wat meer en interesants met die kennis gedaan word of we wat meer leren over die aliens of dat er missch andere versies van die aliens geintroduceerd worden zodat het verhaal verder gaat, maar dr zit geen ontwikkeling in wat dat betreft. pas aan het einde heel even voor het fout ging, dus waarsch krijg ik pas in deel 3 te zien wat ik in 2 wilde zien al

NieuwsFilm

meest populair