Algemeen

Tijdens 'Doctor Strange 2' ga je je continu angstig voelen

Elizabeth Olsen over de nieuwe Marvel-film waarin ze speelt.

door Jim Pedd om 07:00 in Algemeen
Doctor Strange in the Multiverse of Madness brengt Benedict Cumberbatch uiteraard weer terug, maar heeft ook een grote rol voor Elizabeth Olsen als Scarlet Witch. Zij rondde onlangs de opnames van de film af en kon tijdens een interview alvast hinten op wat we van de film kunnen verwachten.

Interessant is dat de film door een van de schrijvers vergeleken werd met de Indiana Jones-films. Maar dat is volgens Olsen niet direct een goede vergelijking.

Een stuk enger
"Ik denk dat het heel wat enger is dan Indiana Jones," deelde Olsen. "Ik vind ook dat het echt voelt als een film van Sam Raimi. Misschien was [Indiana Jones] waar ze op mikten, maar het voelt meer als echt iets van Sam Raimi."

"Het is dus niet zoals de western-films van Raimi, maar past echt binnen het horrorgenre, met een constante onderliggende angst en spanning en misleiding. Hij speelt met de camera, met de scherptediepte en zorgt dat het publiek zich continu bang voelt. Ik vind het meer dan een Indiana Jones-film. En hoewel ik daarvan houd, is dit voor mijn gevoel wel een stuk enger."

Dat de film enger moet worden dan wat we tot nu toe zagen in het Marvel-universum was al een tijdje bekend. Dit soort verhalen geven dan ook vooral meer context. De release van de film vindt plaats in maart 2022.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Vleeshaak

Avatar

Blablabla. Deze promopraatjes hebben nul nieuwswaarde. Neem jezelf en je lezers eens serieus.

kokosnoot

Avatar

Ja, eng als je al in therapie gaat over broodkruimels op je bord bij het ontbijt.

NieuwsFilm

meest populair